Expeditie Gevoel

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
166
Afmetingen: 
203x153
Verschijningsdatum: 
15/04/2024
EAN: 
9789401499231
Nur-code: 
Opvoeding van kinderen en jongeren
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Expeditie Gevoel

Samen met je kind op weg naar meer emotionele intelligentie
  • Zo versterk je het EQ van je kind

We willen allemaal dat onze kinderen opgroeien tot gelukkige, sociaal vaardige volwassenen. Emotionele intelligentie is daarvoor onontbeerlijk: kinderen die hun eigen emoties en die van anderen beter begrijpen, zijn vaak sociaal vaardiger. Ze zullen makkelijker vrienden maken en presteren ook meestal beter op school.

Kortom: veel meer dan een hoog IQ is een hoog EQ de sleutel tot een gelukkig en succesvol leven. Het goede nieuws? Emotionele intelligentie kun je tot op zekere hoogte leren. Goed omgaan met je emoties, een optimistische mindset, empathie... het zijn allemaal belangrijke soft skills die je samen met je kind kunt oefenen.

Zin om samen met je kind op tocht te gaan? In dit inspirerende boek zorgt opvoedexpert Steven Gielis ervoor dat je goed voorbereid aan de start komt. Hij verkent de basisprincipes van emotionele intelligentie en toont waarom een sterk EQ zo belangrijk is – zeker in een snel veranderende wereld. Daarna is het tijd voor de praktijk: via heel concrete tips en oefeningen toont hij je kind de weg naar betere zelfkennis, sterkere sociale vaardigheden en een positievere mindset. Hij vergeet daarbij ook jou als ouder niet: ook een goede expeditieleider kan namelijk af een toe een steuntje in de rug gebruiken.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Samen met je kind op weg naar een positieve mindset
Prijs:22,99
Subtitle: 
20 manieren om de weerbaarheid van je kind te vergroten
Prijs:21,99
Subtitle: 
Ontdek en versterk de talenten van je kind
Prijs:21,99
Prijs:22,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore

Colruyt Group Academy: Life Talks

06/06/2024
Digitaal
België

Over sommige kleine en grote dingen in het leven raak je nooit uitgepraat en kan je altijd bijleren. Daarom nodigt Colruyt Group Academy in een nieuwe reeks webinars inspirerende sprekers uit om het te hebben over alledaagse, herkenbare onderwerpen. Ontdek hier onze Lannoo auteurs die je...