Life Talks: Boeiende sprekers. Herkenbare verhalen. Verrijkende tips

Life Talks: Boeiende sprekers. Herkenbare verhalen. Verrijkende tips

14/12/2023
Digitaal
Belgi√ę

Over sommige kleine en grote dingen in het leven raak je nooit uitgepraat en kan je altijd bijleren. Daarom nodigt Colruyt Group Academy in een nieuwe reeks webinars inspirerende sprekers uit om het te hebben over alledaagse, herkenbare onderwerpen. Ontdek hier onze Lannoo auteurs die je meenemen in hun expertise of vertellen hoe ze zelf uitdagingen hebben aangepakt.

 

Dankzij de samenwerking tussen Lannoo en Colruyt Group Academy geniet jij bij aankoop van een Life Talks-webinar 10 % korting op het boek van de spreker van die sessie, met gratis thuislevering erbovenop! Je krijgt de promocode voor het boek na inschrijving voor het webinar. De promocode is geldig tot 2 weken na het webinar.

DONDERDAG 14¬† DECEMBER ‚ÄĘ 20u00 - 21u15
Luc Swinnen: Minder stress dankzij de nervus vagus

Last van stress, burn-out, trauma of prikkelbare darm? Stressexpert Luc Swinnen laat jou kennismaken met de nervus vagus om deze problemen te lijf te gaan. Het resultaat? Een gezonder, rustiger en gelukkiger leven!

DONDERDAG 11¬† JANUARI ‚ÄĘ 20u00 - 21u15
Sara Van Wesenbeeck: Optimaliseer je gezinsbudget

Krijg grip op je geld met de beproefde tips, motiverende spaardoelen en het spaarplan van budgetcoach Sara Van Wesenbeeck. Sara deelt haar beste tips, ze maakt besparen eenvoudig en fun zodat jij een heel jaar lang al je geldvoornemens eindelijk waarmaakt!

DONDERDAG 25¬† JANUARI ‚ÄĘ 20u00 - 21u15
Peter Adriaenssens: Opvoeden in uitdagende tijden

Hoe maken we kinderen veerkrachtig in deze tijden van verandering? Krijg een frisse kijk op opvoeden in dit webinar met kinderpsychiater Peter Adriaenssens.

DINSDAG 20¬†FEBRUARI¬†‚ÄĘ 20u00 - 21u15
Pedro De Bruyckere: Overleef de schooljaren van je kind

Hoe begeleid je jouw kind bij z’n schooltraject? Pedagoog Pedro De Bruyckere geeft advies van kleuterklas tot middelbaar in dit webinar.