Bij ons in het dorp

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
424
Afmetingen: 
240x200
Verschijningsdatum: 
27/08/2019
EAN: 
9789401458603
Nur-code: 
Reisgidsen Benelux
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Bij ons in het dorp

50 plekken in Vlaanderen waar je gelukkig wordt
  • Dorpen zijn de gedroomde plekken voor een 'slow-cation': druk op de pauze-knop en geniet van een korte vakantie of heerlijk dagje uit

Waarom trekken we zo graag naar Lissewege of Beauvoorde, wat precies maken Sint-Amands en Deurle zo charmant? En waarin schuilt de aantrekkingskracht van plaatjes als Roborst, Zichem of Hakendover?

Sophie Allegaert, Lynn Guillaume en Gert Corremans gingen op pad langs Vlaamse wegen en kwamen gezellige marktpleinen, autovrije dorpskernen, levendige cafeetjes, producenten van eerlijke streekproducten, inspirerende makers, stille natuurjuwelen en nog veel meer tegen.

De auteurs selecteerden uiteindelijk de 50 'charmantste'dorpen. Ze gingen vooral op zoek naar wat er in die dorpen leeft en tekenden inspirerende verhalen op: van de lokale kapper, de oude apotheker en de hippe barman tot de ecologische kaasmaker en de sterrenchef. Hun gemene deler? Zij vonden, elk op hun manier, het geluk in een authentiek Vlaams dorp en ze verklappen maar graag hoe ook wij daarvan kunnen proeven.

Prijs:€ 34,99

  Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
  Binnen 1-2 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar