Ontdek de boeken uit de Stinkhond-reeks!

Ontdek de boeken uit de Stinkhond-reeks!

Stinkhond. De naam is Stinkhond. Hij ruikt naar sardientjes, is bedekt met vlooien en zijn vacht lijkt nog het meest op een oud gerafeld tapijtje. Tot overmaat van ramp is hij net zo dom als lelijk. Deze fantastische reeks voor beginnende lezers over vriendschap en avontuur werd meesterlijk vertaald door Sylvia Vanden Heede (Vos & Haas).

Nieuw | Actie van de maand | Wedstrijd | Non-books | Downloads | Boeken

 

HET NIEUWSTE BOEK

Stinkhond in Parijs

Een vuilniswagen brengt Plattekat en Stinkhond naar Parijs. Ze bezoeken Montmartre en zien Lona Misa, maar ontmoeten ook het boefje van Parijs. Kunnen Stinkhond en Plattekat hem helpen om zijn ouders terug te vinden?

ACTIE VAN DE MAAND

Stinkhond aan het strand

Doe jij in juli mee met onze Stinkhond wedstrijd? Wie weet win jij wel 2 unieke pins van Stinkhond en Plattekat ter gelegenheid van de Olympische Spelen!

STINKHOND IN DE BOEKHANDEL

Wedstrijd 'Stinkhond in Parijs'

De Olympische Spelen komen eraan en ook Stinkhond trekt samen met Plattekat naar Parijs. Met een Stinkhond-sleutelhanger aan je rugzak of zelfs Stinkhond-pet op je hoofd wordt het vast een zomer om nooit te vergeten. Haast je dus snel naar je favoriete boekhandel en doe ook mee met deze wedstrijd!

HET GEZELSCHAPSSPEL

De Stinkprins

Gekibbel in de vuilnisbak van Stinkhond en Plattekat: wie mag de Stinkprins zijn? De eerste die al zijn kaarten kwijtspeelt, natuurlijk! Dit spel is niet moeilijk en vooral heel erg leuk. Nog leuker dan Modderpoli! Met originele speelkaarten, grappige naamkaartjes en duidelijke speluitleg. Extra toegankelijk door de QR-code op de speldoos: die leidt naar een filmpje over hoe het spel gespeeld wordt. Voor spelers van 6 tot 106 jaar

“De eerste keer dat ik een Stinkhond-boek in het Frans las, lag ik echt in een deuk. En toen snapte ik nog maar de helft van de woordgrappen die erin zitten. Dit kan dus ook als jeugdliteratuur: vuil, stout en dom, maar o-zo-grappig!. Toen ik hoorde dat er in Frankrijk nog een keer meer dan 1 miljoen exemplaren waren verkocht, dan was ik meteen verkocht. Dat de reeks het in Vlaanderen en Nederland zo goed doet, doet me ontzettend veel plezier."

Klaas Demeulemeester, adjunct-uitgever Kinder- & Jeugdboeken

DOWNLOADS

Stinkhond kijkdoos knutselplaat

Zijn jouw kids ook gek op knutselen? Met deze knutselplaat maak je je eigen Stinkhond-kijkdoos. Het enige dat je nodig hebt is een schoenendoos, schaar en lijm. Knip de figuren uit en maak je mooiste creatie!

  1. Download de knutselplaat.
  2. Plak de figuurtjes voor extra stevigheid op karton.
  3. Knip de figuren uit en plak ze met lijm of plakband in de schoenendoos.
  4. Knip in de deksel van de schoenendoos een gat, waardoor er licht naar binnen schijnt. 

Stinkhond uitknipfiguren

Knippen maar! Ideaal om je klas, schoolbibliotheek of kamer mee te versieren. Eindeloze knutselmogelijkheden met deze gekke figuren. Veel plezier!

Ontdek alle boeken en spellen van Stinkhond

Subtitle: 
3 verhalen in 1 boek
Price:24,99
Subtitle: 
In afvalbetische volgorde
Price:15,99