Ontdek de boeken uit de Stinkhond-reeks!

Ontdek de boeken uit de Stinkhond-reeks!

Stinkhond. De naam is Stinkhond. Hij ruikt naar sardientjes, is bedekt met vlooien en zijn vacht lijkt nog het meest op een oud gerafeld tapijtje. Tot overmaat van ramp is hij net zo dom als lelijk. Deze fantastische reeks voor beginnende lezers over vriendschap en avontuur werd meesterlijk vertaald door Sylvia Vanden Heede (Vos & Haas).

 

HET NIEUWSTE BOEK

De dikke Stinkhond

Drie hilarische verhalen van de leukste vuilnisbakvrienden in één boek! Zodra Stinkhond zijn vuilnisbak verlaat, komt hij van het ene avontuur in het andere terecht. Hij belandt op school, op de boerderij en zelfs in het circus Miracoli. En elk avontuur eindigt waar het begon: in de vuilnisbak!

ONTDEK DE ACTIE VAN DE MAAND

Stinkhond doolhof

Doe jij tijdens de maand april mee met onze actie? Los het doolhof van Stinkhond op en maak kans op een exemplaar van Het spel van Stinkhond - De Stinkprins!

HET GEZELSCHAPSSPEL

De Stinkprins

Gekibbel in de vuilnisbak van Stinkhond en Plattekat: wie mag de Stinkprins zijn? De eerste die al zijn kaarten kwijtspeelt, natuurlijk! Dit spel is niet moeilijk en vooral heel erg leuk. Nog leuker dan Modderpoli! Met originele speelkaarten, grappige naamkaartjes en duidelijke speluitleg. Extra toegankelijk door de QR-code op de speldoos: die leidt naar een filmpje over hoe het spel gespeeld wordt. Voor spelers van 6 tot 106 jaar

“De eerste keer dat ik een Stinkhond-boek in het Frans las, lag ik echt in een deuk. En toen snapte ik nog maar de helft van de woordgrappen die erin zitten. Dit kan dus ook als jeugdliteratuur: vuil, stout en dom, maar o-zo-grappig!. Toen ik hoorde dat er in Frankrijk nog een keer meer dan 1 miljoen exemplaren waren verkocht, dan was ik meteen verkocht. Dat de reeks het in Vlaanderen en Nederland zo goed doet, doet me ontzettend veel plezier."

Klaas Demeulemeester, acquirerend redacteur Kinder- & Jeugdboeken

DOWNLOADS

Stinkhond kijkdoos knutselplaat

Zijn jouw kids ook gek op knutselen? Met deze knutselplaat maak je je eigen Stinkhond-kijkdoos. Het enige dat je nodig hebt is een schoenendoos, schaar en lijm. Knip de figuren uit en maak je mooiste creatie!

  1. Download de knutselplaat.
  2. Plak de figuurtjes voor extra stevigheid op karton.
  3. Knip de figuren uit en plak ze met lijm of plakband in de schoenendoos.
  4. Knip in de deksel van de schoenendoos een gat, waardoor er licht naar binnen schijnt. 

P.S. Er loopt een leuke winactie rond deze kijkdoos op de kanalen van De leukste kinderboeken. Meer info via deze pagina.

DOWNLOADS

Stinkhond uitknipfiguren

Knippen maar! Ideaal om je klas, schoolbibliotheek of kamer mee te versieren. Eindeloze knutselmogelijkheden met deze gekke figuren. Veel plezier!

Subtitle: 
3 verhalen in 1 boek
Adviesprijs:24,99
Prijs:19,99
You save:-20%