Zelfhypnose werkt

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
272
Afmetingen: 
244x159
Verschijningsdatum: 
14/05/2024
EAN: 
9789401499170
Nur-code: 
Psychologie algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Zelfhypnose werkt

Een veerkrachtig antwoord op stress, burn-out en trauma
  • Wetenschappelijk onderbouwd basisboek over zelfhypnose voor een breed publiek

In de medische wereld wordt hypnose al vele tientallen jaren succesvol gebruikt om chronische stress, burn-out en trauma aan te pakken. Helaas doen er nog altijd veel mythes en misverstanden de ronde.

Velen denken bij het woord hypnose aan een ietwat mysterieuze praktijk waarbij iemand je in trance brengt. Zelfhypnose is iets helemaal anders: het is een techniek waarbij je zelf aan het stuur blijft staan om via gerichte oefeningen stress te verminderen, negatieve gedachten om te buigen, emoties beter te reguleren en je veerkracht te versterken.

In dit baanbrekende boek scheidt hypnose-expert Nicole Ruysschaert zin van onzin. Want wat is stress eigenlijk? Wat is de rol van ons brein en ons polyvagaal systeem? En hoe kan zelfhypnose helpen om stressgerelateerde klachten een halt toe te roepen? Of je nu een nieuwgierige beginner bent of al wat ervaring hebt met zelfhypnose: dankzij het praktische 7-stappenplan en de vele concrete oefeningen kun je met dit basisboek meteen aan de slag om zelfhypnose een plek te geven in je dagelijks leven.

 

'Een toegankelijke gids voor een breed publiek door dé hypnose-expert van de Lage Landen: wetenschappelijk onderbouwd, helder en praktisch bruikbaar.'
- Dirk De Wachter

Prijs:25,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore