Vincent Van Duysen

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
320
Afmetingen: 
310x245
Verschijningsdatum: 
20/11/2018
EAN: 
9789401455787
Nur-code: 
Woninginrichting
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
4

Vincent Van Duysen

Works 2009-2018
  • Verzameld werk van het laatste decennium van een van de meest gelauwerde architecten en designers van de afgelopen jaren

Sinds de uitgave van zijn eerste monografie bevestigt Vincent Van Duysen zijn reputatie met een buitengewoon ruimtelijk meesterschap en uiterst verfijnde detaillering. Deze nieuwe uitgave vult aan met dertig van de meeste recente werken van de Belgische architect van het voorbije decennium. De meeste van deze projecten werden prachtig in beeld gebracht door de vermaarde fotografen Hélène Binet en François Halard. De gebouwen van de voorbije tien jaar omvatten een waaier aan elegante woningen in Europa, New York, Parijs en The Hamptons, alsook grootschalige commerciële en publieke projecten. Daarnaast bevat het boek ook product- en meubelontwerpen - kleinschalige getuigen van de nauwgezette aandachtvoor detail van de architect -, waaronder het interieur van een expeditiejacht en diverse objets décoratifs.

Terwijl het woord vooraf werd geschreven door vriendin en Academy Award winnend actrice Julianne Moore, wordt deruimere context van Van Duysens bijdrage aan de hedendaagse architectuur geschetst door architect Nicola di Battista en architectuurcriticus Marc Dubois. Een geïllustreerde chronologie biedt een volledig overzicht van de recente projecten van de architect.

Van Duysen heeft een reputatie verworven als een van 's werelds meest verfijnde en kunstzinnige architecten. Deze indrukwekkende publicatie zal zijn compromisloze toewijding aan de creatie van tijdloze plaatsenen ruimtes verder versterken.

Prijs:49,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)