The practice of thinking

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
376
Afmetingen: 
240x170
Verschijningsdatum: 
15/12/2021
EAN: 
9789401469814
Nur-code: 
Filosofie algemeen
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
1

The practice of thinking(en)

Cultivating the extraordinary
  • Onze grootste uitdaging als mens? Beter denken!

In een wereld die ons confronteert met steeds complexere problemen, maakt de kwaliteit van ons denken het verschil. Individuen, samenlevingen en culturen staan voor de uitdaging om manieren van denken te ontwikkelen die vooruitziender en inzichtelijker zijn dan wat binnen de normale verwachtingen ligt. En om daarvan de nieuwe norm te maken. We moeten leren hoe we buitengewone intelligentie kunnen mobiliseren en toepassen, een denken dat voortdurend de eigen grenzen overschrijdt.

De nieuwe 'School of Thinking' aan de VUB is een experimenteel programma dat als missie heeft om mensen uit te dagen precies dat na te streven. Deze opleiding ontwikkelt een innovatieve combinatie van activerende methodes en cognitieve strategieën, praktijken en gewoontes, die eigen zijn aan uitzonderlijke denkers.

Dit boek nodigt het publiek uit om de studenten van de 'School of Thinking' te vergezellen in hun avontuur. De lezer vindt in dezepublicatie een brede waaier aan interdisciplinair onderzoek en discussies die plaatsvonden binnen de opleiding.
Hierdoor biedt het boek een unieke inkijk in een springlevend academisch project, waarbij de 'Sapiens' in 'Homo Sapiens' bloedserieus wordt genomen.

Prijs:39,99

Nu met gratis set kerstkaartjes!

Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
Binnen 1-3 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar

E-book ean