Koken - Handboek Ter Duinen

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
0
Afmetingen: 
295x235
Verschijningsdatum: 
01/09/2020
EAN: 
9789401471718
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Koken - Handboek Ter Duinen

  • Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen

Kookboeken heb je in alle smaken, geuren en kleuren. De syllabus van hotelschool Ter Duinen, opgebouwd uit jarenlange ervaring en duizenden losse notities, werd gebundeld in dit luxueuze boek Koken, het handboek. Met deze recepten leerden Jeroen Meus, Piet Huysentruyt, Peter Goossens en Geert Van Hecke koken!

Een onmisbaar standaardwerk voor elke zichzelf respecterende (amateur)kok en voor iedereen die zich wil professionaliseren in de technieken van het koken. Koken, het handboek is intussen ook de syllabus voor de studenten aan de Hotelschool Ter Duinen. Het boek bevat ruim 300 klassieke recepturen. Verder is er een uitgebreide vaktermenlijst en vind je er alle basistechnieken met stap-voorstapfoto's.

De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek is dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook quavorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.

Van de originele editie van Koken, het handboek werden intussen meer dan 22.000 exemplaren verkocht.

Prijs:49,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)