Off-Grid Adventures

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
256
Afmetingen: 
280x220
Verschijningsdatum: 
31/10/2022
EAN: 
9789401485845
Nur-code: 
Reizen algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Off-Grid Adventures(en)

20 untamed travel stories around the world
  • Avontuurlijke reizen naar verrassende bestemmingen, ver weg van alle clichés
"A beautiful combination of wilderness, curious places and exciting ideas. Lien is an adventurer at heart." (Alastair Humphreys)

'Wees je eigen satelliet, en reis af en toe naar je tegenpolen. Wijk af. Zwerm uit. Val uit elkaar. Herschik al je atomen. Wees mild. Schiet wortel. En omring je met zij die in de goedheid van de mens geloven. Want de toekomst is ook vreugdevol, opzwepend en hoopvol. We worden wat we geloven. Dat avontuur begint hier, nu.'

Off-Grid Adventures bundelt twintig uitzonderlijke reisverhalen naar bijzondere bestemmingen over de hele wereld. Zoals de Japanse kunsteilanden Naoshima en Teshima, het koraaleiland Vamizi in Mozambique, maar ook Zuid-Korea, Kirgizië, Tsjernobyl en Antarctica. Ontdekkingsreiziger en auteur Lien De Ruyck trekt al meer dan tien jaar lang naar alle uithoeken van de wereld en neemt haar grenzeloze nieuwsgierigheid mee. Ze daagt je uit een avontuurlijk leven te leiden en met frisse verwondering naar de wereld te kijken.

Dit boek is een bron van inspiratie voor de moderne avonturier die ver van de platgetreden paden wil blijven, op zoek naar ervaringen om het leven te vieren, met respect voor de natuur en de plaatselijke bevolking.

Coverbeeld: Liesbet De Waele.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
20 ongetemde reisverhalen, de wereld rond
Prijs:45,00
Prijs:45,00

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)