Gedreven tussen goed en kwaad

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
168
Afmetingen: 
0x0
Verschijningsdatum: 
12/03/2018
EAN: 
9789401452199
Nur-code: 
Spiritualiteit
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Gedreven tussen goed en kwaad

Inspiratie om recht in het leven te staan

  Gezinsdrama's, brutale moorden, agressie op de bus, milieuvervuiling, lijden, racisme, de obsessie voor het meetbare en het maakbare, vergelding en wraak, misbruik... Vandaag worden we allemaal geconfronteerd met verschillende vormenvan kwaad. Dat is niet nieuw. De Bijbel stond er reeds vol van. Aan de hand van negen verhalen uit de Bijbel neemt Roger Burggraeve een hele reeks vormen van kwaad onder de loep, op zoek naar wat mensen drijft. Een duidelijk oordeel en rechtzettingen zijn nodig, maar ook aandacht voor de menselijke kwetsbaarheid.

  Door de Bijbelse boodschap te vertalen naar vandaag leert Roger Burggraeve ons de vaak harde realiteit rondom ons op een nieuwe manier te bekijken. En ook sporen van onze hunker naar het goede te ontdekken. Zo biedt hij inzichten om onze verantwoordelijkheid op te nemen wanneer we voor ethische keuzes geplaatst worden en neen te zeggen tegen de fascinatie van het kwaad.

  Daarom isdit boek niet alleen een inspiratiebron voor christenen, maar voor al wie van onze maatschappij een leefbare samenleving wil maken.

  Boeken van dezelfde auteur(s)

  Subtitle: 
  Humor in Gekkenwerk
  Prijs:25,99
  Subtitle: 
  Kleine ondeugden voor zorgdragers
  Prijs:25,99
  Subtitle: 
  Kleine ondeugden voor leraren
  Prijs:25,99
  Prijs:18,99

  Deze titel is beschikbaar via printing on demand.

  Beschikbaarheid:

  Beschikbaar als POD