Gap the mind

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
256
Afmetingen: 
245x175
Verschijningsdatum: 
15/06/2021
EAN: 
9789401475426
Nur-code: 
Geld- / bank- / krediet- en verzekeringswezen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Gap the mind

De impact van mindblowing gebeurtenissen op mens, markt en maatschappij
  • Lonkt het nieuwe normaal of keren we snel terug naar het oude vertrouwde? Het antwoord lijkt me niet in 'we', maar in 'wie' te vinden.

In zijn zevende boek onderzoekt de bekende trendanalist Herman Konings de impact van een (pandemische) crisis op de menselijke geest en – bij uitbreiding - op markt en maatschappij.

Historici, antropologen en sociologen weten al lang dat aardverschuivende crisissen in staat zijn om sluimerende beschavingsprocessen te versnellen. De onwerkelijke ervaring van een samenleving-op-slot laat diepe sporen na, maar stelt de menselijke geest in staat zich open te stellen voor nieuwe inzichten, attitudes, gedragingen en uitdagingen.

Gap the Mind gaat dieper in op die geestverruiming en onderzoekt hoe consu-mensen beschavingsprocessen die al aan de gang zijn, zoals duurzaamheid, gezondheid, bescherming, kennis, digitalisering, urbanisering, globalisering, individualisering en ID-shift een turboboost geven. Kortom, dit is een boek over veerkracht en zelftransformatie in het 'intervirum'.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Over de close harmony van sociale, emotionele en artificiële intelligentie
Prijs:29,99
Prijs:29,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore