Fit op 50

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
255x200
Verschijningsdatum: 
06/12/2022
EAN: 
9789401486941
Nur-code: 
Dieetboeken
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
4

Fit op 50

  • Gezonder eten en meer bewegen op je vijftigste
  • Topdokter Guy T'Sjoen legt uit waarom mannen gemiddeld minder lang leven dan vrouwen en wil meteen álle mannen motiveren om die genderkloof de dichten
  • Een makkelijk haalbaar plan om op en na je vijftigste fitter te zijn en te blijven
  • Met gezonde recepten en uitgebalanceerde, eenvoudige oefeningen

Guy T'Sjoen neemt een hele groep leeftijdsgenoten, maar ook jongere en oudere mannen mee in een inspirerende gezondheidsbeweging. Aandacht besteden aan je gezondheid doe je voor jezelf, je zelfbeeld, je energieniveau en je seksuele gezondheid, en omdat je zorg wilt dragen, voor jezelf en voor de mensen die je graag ziet. Als endocrinoloog en hormoonspecialist krijgt hij veel mensen met overgewicht en obesitas over de vloer, en daar ziet hij de medische gevolgen van: hartlijden, diabetes type 2 én een laag testosteron. Veel mannen krijgen rond hun vijftigste het eerste inzicht dat met een tanende gezondheid de ene na de andere beperking volgt.

In dit boek legt prof. dr. T'Sjoen, zelf de 50 voorbij, uit waarom mannen het minder goed doen dan vrouwen qua gezondheid. Zijn vierwekenplan wordt opgebouwd uit heerlijke, haalbare recepten die uitgewerkt zijn door de diëtisten van UZ Gent, en uitgebalanceerde oefeningen met weerstandsbanden, uitgewerkt samen met enkele sportcoaches.

Prijs:26,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)