D.P.R. Korea - Grand Tour

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
304
Afmetingen: 
320x250
Verschijningsdatum: 
19/06/2018
EAN: 
9789401456111
Nur-code: 
Fotoboeken
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

D.P.R. Korea - Grand Tour(en)

  • De 'grand tour' van Magnumfotograaf Carl De Keyzer door Noord-Korea

Noord-Korea - officieel de Democratische Volksrepubliek Korea - is een van de moeilijkste plaatsen ter wereld om te fotograferen. Elk jaar bezoeken duizenden westerlingen de DVK via geautoriseerde tours, maar wanneer ze foto's nemen moeten ze strikte richtlijnen in acht nemen. Professionele fotografen zijn gewoonweg niet toegelaten op deze reizen.

De Magnum-fotograaf Carl De Keyzer is een van de zeer weinigen die een nooit eerder gekende toegang heeft gekregentot de DVK. Deze kans was mogelijk dankzij de Brits geleide Koryo Group, die reeds sinds 1993 mensen naar de DVK heeft gebracht en wiens doel het is om via reizen, cultuur, sport en humanitaire projecten het mens-tot-mens-engagement aante moedigen.

Gedurende vier reizen die in het totaal zestig dagen bedroegen, doorkruisten De Keyzer en zijn Koreaanse gidsen de lengte en breedte van het land, terwijl ze de plek en de mensen observeerden. De Keyzer bezocht meer dan 200 locaties door te reizen naar alle afzonderlijke provincies van het land. Het resultaat is een unieke en vaak zeer verrassende kijk op een van 's werelds meest complexe, geheimgehouden en in de war brengende landen.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Prijs:55,00
Prijs:29,99
Prijs:39,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)