De kracht van dankbaarheid

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
170x180
Verschijningsdatum: 
23/01/2018
EAN: 
9789401446907
Nur-code: 
Psychologie algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
2

De kracht van dankbaarheid

  • Dankbaarheid is een van de krachtigste sleutels tot een gelukkig leven

'Ik heb lange tijd de kracht van dankbaarheid onderschat. Het leek me wel leuk en aardig, maar was het wel realistisch? Is het niet iets dat je snel kunt overdrijven? Tot ik me erin ging verdiepen en dankbaarheid ook actief in mijn eigen leven begon toe te passen.'

Dankbaarheid oogt op het eerste gezicht wat fragiel, maar heeft een enorme beschermende kracht. Ernst Bohlmeijer en Monique Hulsbergen verdiepten zich in internationaal wetenschappelijk onderzoek enontdekten dat dankbaarheid een van de krachtigste hefbomen is voor meer welbevinden. Dankbaarheid maakt je leven intensiever en vreugdevoller. Het vergroot bovendien je veerkracht, waardoor je moeilijke momenten met meer hoop en moed tegemoet kunt treden.

Het allerbeste nieuws? Dankbaarheid kun je trainen. Dit inspirerende boek helpt je op een heel praktische manier op weg, aan de hand van concrete oefeningen en tips. Het toont je hoe ook jij meer dankbaarheid kunt ervaren en het als een basishouding in je leven kunt integreren, zodat je de verrijkende en beschermende kracht ervan ten volle kunt ervaren.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Je partner heeft kanker... en hoe gaat het met jou?
Adviesprijs:19,99
Prijs:9,99
You save:-50%
Prijs:16,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore