Dagboek van een strafpleiter

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
208
Afmetingen: 
212x143
Verschijningsdatum: 
21/05/2024
EAN: 
9789401499903
Nur-code: 
Strafrecht en strafprocesrecht
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Dagboek van een strafpleiter

Spannende misdaadzaken, aangrijpende dossiers en pleiten op pumps
  • Welkom in het intrigerende leven van een strafpleiter

Weinig beroepen spreken zo tot de verbeelding als dat van een strafpleiter. De ene dag belt de politie je uit je bed om het verhoor van een moordverdachte bij te wonen, de volgende sta je in de rechtbank om een vermeende mensensmokkelaar te verdedigen, om dan nog even een reconstructie op een plaats delict bij te wonen. Dagelijks word je geconfronteerd met diepmenselijke tragedies die vaak jaren blijven nazinderen.

Maak kennis met ervaren strafrechtadvocate Romy Geysen en haar memorabele cliënteel. Van pechvogels die op het verkeerde moment op de verkeerde plaats waren tot doorgewinterde beroepscriminelen, deze trotse Kempische behartigt de belangen van al wie haar kantoor binnenstapt. Voor haar geen blauwgrijs maatpak, maar liever een paar killer heels.

In dit dagboek volg je Romy op de voet, langs gevangenissen en assisenhoven, bij zedenzaken, kruimeldiefstallen en het opdoeken van een drugslaboratorium. Tussendoor laat Romy je binnen in haar eigen gedachten, en zie je haar groeien van een - bij momenten naïef - groentje tot een zelfverzekerde strafpleiter.

Prijs:22,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore

auteur strafpleiter

Dagboek van een strafpleiter - leesfragment

Weinig beroepen spreken zo tot de verbeelding als dat van een strafpleiter, en weinig strafpleiters kunnen hun dagelijkse belevenissen zo sappig navertellen als de Kempense 'leading lady' Romy Geysen. Ondertussen 15 jaar werkt ze als een van de weinige vrouwen in het strafrecht, waar ze niet...