Borstvoeding

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
120
Afmetingen: 
211x131
Verschijningsdatum: 
13/09/2019
EAN: 
9789401459303
Nur-code: 
183
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
3

  Tijdens de zwangerschap bereidt het lichaam van de toekomstige moeder zich erop voor om melk te produceren voor haar kind - en dat is de beste start die een baby kan krijgen. Maar kersverse moeders weten vaak niet wat er allemaal bijhet geven van borstvoeding komt kijken: de geschikte voedingshouding vinden, de zuigeling correct aanleggen en moedermelk afkolven, bewaren en toedienen.

  Door onvoldoende kennis hierover kunnen nieuwe moeders al snel lactatieproblemen ondervinden, met pijn, ontoereikende melkproductie of een slecht bijkomende baby als gevolg. Professionele begeleiding door vroedvrouwen, artsen, lactatiekundigen, apothekers, verpleegkundigen en diëtisten is dus essentieel voor het optimale verloop van borstvoeding.

  Dit handboek biedt een neutraal en helder overzicht van borstvoeding, van de bestanddelen van moedermelk over alternatieve toediening tot mogelijke complicaties. Borstvoeding is een onmisbare wetenschappelijke bron voor alle zorgverleners die met jonge kinderen in contact komen.

  Boeken van dezelfde auteur(s)

  Subtitle: 
  Moedermelk of kunstmelk met behulp van een fles
  Prijs:19,99
  Subtitle: 
  Een praktische gids voor de zorgverlener
  Prijs:19,99
  Prijs:19,99

  Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Tijdelijk uit voorraad