De waanzinnige boomhut wint de Prijs van de Nederlandse Kinderjury

De waanzinnige boomhut wint de Prijs van de Nederlandse Kinderjury

27/06/2018

Hoera! De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen is in de prijzen gevallen. Het boek van auteurs Andy Griffiths en Terry Denton kaapte op 27 juni de Prijs van de Nederlandse Kinderjury voor de leeftijdscategorie 6 tot 9 jaar weg. En of ze daar tevreden mee zijn...

Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018

De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen
Andy Griffiths, Terry Denton

Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor alle balsporten, Andyland, Terrystad, een zwaar beveiligde aardappelchipsopslagruimte en een openluchtbioscoop.

Dus waar wacht je op? Kom naar boven!

Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de achtenzeventigste verdieping.

€ 14,99 | Meer info | Kijk het boek in

Winnaar Nederlandse Kinderjury 2017

De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen
Andy Griffiths & Terry Denton

De waanzinnige boomhut van Andy en Terry heeft nu 65 verdiepingen! Hij is uitgebreid met een dierentrimsalon, een verjaardagskamer waar het altijd je verjaardag is (ook al is het dat niet), een kamer vol met ontploffende oogbollen, een lollyshop, een drijfzandbak, een mierenboerderij, een tijdmachine, en Waan-ZNN: een televisiestation dat je 24 uur per dag op de hoogte houdt van het laatste boomhut-nieuws, de laatste gebeurtenissen en de nieuwste roddeltjes. Dus waar wacht je op? Kom naar boven! Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de vijfenzestigste verdieping.

 

14,99 euro | Meer info | Kijk het boek in