15 jaar Logeren bij Belgen

15 jaar Logeren bij Belgen

27/01/2020

Logeren bij Belgen is sinds 2005 een waar begrip in het reisgidsenlandschap. Al 15 jaar lang laten de auteurs je kennismaken met Belgische gastheren en gastvrouwen op prachtige vakantiebestemmingen. Origineel, divers en zeer kwalitatief: de gidsen geven je een uitgekiende selectie van topadressen.

Twee gloednieuwe gidsen

Voor deze vijftiende verjaardag maakten de auteurs werk van twee nieuwe edities met opnieuw een mooie inventaris van chambres d’hôtes en charmehotelletjes.

De gidsen bevatten betrouwbare quoteringen op basis van de ervaringen van gasten en extra toeristische tips om de streek van je verblijf in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal of Marokko beter te leren kennen.

Van design tot rustiek, van boerderij tot kasteel, van kindvriendelijk logeren tot gastronomische topadressen. Gerund door Belgen die het roer durfden om te gooien. Kortom, perfect om jouw reisbestemming en mensen van dichtbij te leren kennen.

Peter Jacobs en Erwin De Decker over 15 jaar Logeren bij Belgen

Logeren bij Belgen in Frankrijk

Peter Jacobs, Erwin De Decker

Erwin De Decker en Peter Jacobs selecteren tientallen chambres d'hôtes en charmehotelletjes in Frankrijk, gerund door Belgen die het roer durfden om te gooien. Van design tot rustiek en van boerderij tot kasteel. Van aan de Noordzee tot de Côte d'Azur en van Normandië tot in de Pyreneeën.

> Ontdek meer over dit boek

 

Logeren bij Belgen in Italië, Spanje, Portugal en Marokko

Peter Jacobs, Erwin De Decker

Van een grotwoning in Andalusië tot een luxekamer in een Toscaans palazzo, van een villa met zeezicht in de Algarve tot een romantische riad in Marrakech. Voor gezinnen met kinderen, levensgenieters of sportievelingen: stuk voor stuk opvallende vakantieverblijven in de zon, van best betaalbaar tot exclusief.

> Ontdek meer over dit boek