Life Talks: Boeiende sprekers. Herkenbare verhalen. Verrijkende tips

Life Talks: Boeiende sprekers. Herkenbare verhalen. Verrijkende tips

29/05/2024
Digitaal
Belgique

Over sommige kleine en grote dingen in het leven raak je nooit uitgepraat en kan je altijd bijleren. Daarom nodigt Colruyt Group Academy in een nieuwe reeks webinars inspirerende sprekers uit om het te hebben over alledaagse, herkenbare onderwerpen. Ontdek hier onze Lannoo auteurs die je meenemen in hun expertise of vertellen hoe ze zelf uitdagingen hebben aangepakt.

 

Dankzij de samenwerking tussen Lannoo en Colruyt Group Academy geniet jij bij aankoop van een Life Talks-webinar 10 % korting op het boek van de spreker van die sessie, met gratis thuislevering erbovenop! Je krijgt de promocode voor het boek na inschrijving voor het webinar. De promocode is geldig tot 2 weken na het webinar.

WOENSDAG 29 MEI • 20u00 - 21u15
Pascale Naessens: de lekkerste groenterecepten

De authentieke en eenvoudige recepten van Pascale Naessens maken het mogelijk om groenten op een smaakvolle manier te waarderen. Laat groenten de ster zijn in jouw keuken en profiteer van de voordelen die de groentekeuken te bieden heeft!

DONDERDAG 6 JUNI • 20u00 - 21u15
Morgane Leten: hoe haal je het beste uit je menstruatiecyclus?

Hoe haal je het beste uit je menstruatiecyclus? Cyclusexpert Morgane Leten helpt je op weg.

DINSDAG 17 SEPTEMBER • 20u00 - 21u15
Filip Raes: morgen stop ik met piekeren

Klinisch psycholoog Filip Raes, zelf een notoir piekeraar, leert jou anders kijken naar je gedrag en zet je op weg naar een betere relatie met jouw gepieker. Ga meteen aan de slag met concrete tips vol mildheid en humor.

DONDERDAG 26 SEPTEMBER • 20u00 - 21u15
Manu Keirse: Wat iedereen moet weten over verlies en verdriet

Verdriet is de keerzijde van liefde. Vroeg of laat moet je afscheid nemen van iets dat of iemand die je dierbaar is. Helaas vinden velen van ons dood en afscheid eng omdat we met z'n allen verleerd zijn wat rouwen is. Rouwexpert Manu Keirse houdt een vurig pleidooi om rouw opnieuw de broodnodige ruimte te geven in ons leven.