Webinar Some like it raw

14/06/2021
Online (PC, tablet, smartphone)

Fictie-auteur Bart Debbaut lanceert zijn nieuwste boek Rauwkosteen culinaire thriller waarbij een seriemoordenaar het gemunt heeft op bekende chefkoks. Peter De Clercq, chefkok en auteur van het boek BBQ & Outdoor gaat de battle aan met Bart en maakt ondertussen een aantal gerechten uit zijn nieuwste boek klaar.

Webinar Gap the mind

22/06/2021
Online (PC, tablet, smartphone)

In zijn zevende boek Gap the mind onderzoekt de bekende trendanalist Herman Konings de impact van een (pandemische) crisis op de menselijke geest en – bij uitbreiding – op markt en maatschappij. Tijdens dit webinar gaat Herman Konings dieper in op die geestverruiming en onderzoekt hoe consumenten beschavingsprocessen die al aan de gang zijn, zoals duurzaamheid, gezondheid, bescherming, kennis, digitalisering, urbanisering, globalisering, individualisering en ID-shift een turboboost geven. Kortom, een lezing over veerkracht en zelftransformatie in het ‘intervirum’.

Webinar Activeer je nervus vagus

24/06/2021
Online (PC, tablet, smartphone)

Lange tijd zochten we het antwoord op stress- en angstklachten in onze hersenen. Recent onderzoek toont aan dat we verder moeten kijken dan dat. Cruciaal is de nervus vagus, die door je hele lijf loopt en contact heeft met al je organen. Geen wonder dat je stress en angst in je hele lijf kunt voelen.

Leon Keer - Forced Perspective

05/06 - 28/08/2021
KNSM-laan 301
Amsterdam
Les Pays-Bas

Het werk van Leon Keer zet kijkers op geweldige wijze op het verkeerde been. Als geen ander speelt hij met perceptie en perspectief. Van 5 juni tot en met 28 augustus 2021 kun je een selectie van zijn werk bewonderen in de Amsterdamse Wanrooij Gallery.
Als geen ander heeft Leon Keer de anamorfose kunst onder de knie. Van een doodgewone muur van een gebouw maakt hij...

 

De Waanzinnige Boomhut Doe-expo

08/05 - 29/08/2021
Fort Napoleon - Vuurtorenweg 13
8400 Oostende
België

Van 08/05 t.e.m. 29/08 komt de waanzinnigste doe-expo terug naar Fort Napoleon: een volledig nieuwe editie! Je kan er de verschillende verdiepingen van de boomhut ontdekken aan de hand van creatieve doe-opdrachten, leuke spelletjes en een uitdagend hindernissenparcours. De expo is gebaseerd op de razendpopulaire boekenreeks van De Waanzinnige Boomhut.  In februari verscheen het tiende boek. Dat vieren we met een nieuwe editie van de expo die nu helemaal in het teken van de ruimte staat.

Arne Quinze. My Secret Garden. Tentoonstelling

29/05 - 29/08/2021
Rue Neuve 8
7000 Mons
België

Het was de grijze somberheid in de steden die Arne Quinze al heel vroeg aanzette om actie te ondernemen. Als tiener eerst als graffitikunstenaar en snel daarna door sculpturen te maken voor de openbare ruimte. Zijn interventies bestaan uit ...

Borealis - Life in the woods

16/01 - 03/10/2021
Stadhouderslaan 43
2517 HV Den Haag
Les Pays-Bas

Het belang van de bossen op onze planeet was nooit eerder zo duidelijk als nu. Het zijn de bomen die de enorme uitstoot van CO2 uit onze atmosfeer filteren en daarmee een belangrijke bijdrage leveren in de strijd tegen de klimaatverandering. Fotograaf Jeroen Toirkens (1971) en journalist en...

 

Mahy. A family of cars. Tentoonstelling

09/09 - 09/10/2021
9000 Gent
België

De Gentse familie Mahy beschikt over een van de grootste collecties oldtimers ter wereld: van legendarische bolides tot doordeweekse familieauto’s, elk met een eigen verhaal. Het boek Mahy. A family of cars belicht een aantal unieke, niet-gerestaureerde exemplaren uit hun reserves...

Boekenmarkt Tielt

18/09 - 10/10/2021
DistriMedia, Meulebeeksesteenweg 20
8700 Tielt
België

Op onze boekenmarkten is er voor ieder wat wils! Je vindt er kunst- en interieurboeken, kinder- en jeugdboeken, literatuur, romans, thrillers, reisgidsen, culinaire en non-fictie titels aan knalprijzen tot wel -70%. Daarnaast bieden we ook strips, geschenkartikelen, wenskaarten, rugzakken en schoolmateriaal aan.

Pages