Weg met alle rommel!

Weg met alle rommel!

04/05/2021

Maak ruimte in je huis, maak je lichaam terug gezond en laat die donkere wolken uit je hoofd wegwaaien.

Dromen we niet allemaal van een ordelijk huis, een gezond lichaam en een ontspannen geest?  Willen we niet allemaal af van al het ‘te veel’, ‘te druk’ in ons leven? Met de tips van Katrien Degraeve in haar boek Less is yes! lukt het ook jou! Over een periode van 12 weken ga je aan de slag om komaf te  maken met alles wat jouw energie tegenhoudt.

 

Eerst pakken we alle materiële rommel aan

Dankzij heel concrete tips en handige weekplanners maak je van jouw huis een plaats waar je tot rust kan komen.
We delen alvast hoe het opruimen in de badkamer in zijn werk gaat.

De badkamer dient zen te zijn, ordelijk, hygiënisch. Hoe minder er staat, hoe beter. Er moet plaats over zijn. Er moet een vrije doorgang zijn, zodat de energie kan stromen. Energie voelen stromen? Hoezo?

Doe gerust de test: open een overvolle kast, kijk naar overvolle plankjes, of stap in een overvolle ruimte binnen. Je hebt onmiddellijk de neiging om de kast weer te sluiten, weg te kijken en weg te stappen, want je kunt hier toch niks terugvinden.
Met alleen de leukste producten heb je steeds dat luxueuze gevoel van ruimte, je ziet wat je hebt en er is plaats over! Grote bonus als alles IN de kast past: minder spullen om te verplaatsen bij het poetsen! Sneller klaar én toch proper!

 

 

 

Opruimen doen we volgens de 3 D’s: Dumpen, Doneren, Doen (effectief gebruiken).

In deel 2 krijg je een leidraad om ook de energie in jouw lichaam terug te voelen stromen! Weg vermoeidheid! Eindelijk terug dat lichte, energieke gevoel! 

Na het opruimen van je huis en je lichaam, leert Katrien je hoe je je hoofd kan leegmaken, hoe je die continue gedachten stroom een halt kan toeroepen, hoe je terug positief in het leven kan staan, hoe je zelf gaat bepalen hoe je je vanaf nu voelt. 

Door alle aspecten in jouw leven op te ruimen, kan je dit lichte, blije gevoel vasthouden en creëer je een totaal nieuwe levensstijl waar rust en eenvoud nu de vaste waarden zijn geworden en waar ‘te druk’ en ‘te veel’ definitief tot het verleden behoren.

Less is yes!

Weg met alle rommel in je huis, jouw lijf en jouw hoofd

Katrien Degraeve

In Less is yes! neemt lifecoach Katrien Degraeve je bij de hand om alle rommel in je leven op te ruimen. In 12 weken maak je korte metten met alle overbodige, energie-blokkerende elementen in je huis, lichaam en hoofd. Voel je gezonder en blijer dankzij minder: Less is yes!

Aan de hand van praktische weekplanners krijg je, bij de materiële rommel in huis, heel concrete to do's waarbij je kamer per kamer aanpakt en zo terug (adem-) ruimte creëert. Vervolgens krijg je enkele basisprincipes waarmee je je lichaam fysiek zuiverder kunt maken. In het derde deel bekijkt ze samen met jou welke mentale rommel, welke energievreters er zich allemaal in je hoofd hebben opgestapeld. Tot slot krijg je ook nog concrete tips om de gecreëerde rust, het opgeruimde, lichte gevoel te behouden.