Frisse vis Author: Peter De Clercq Seppe Nobels Hardback 2019 96 Vis is een erg veelzijdig product, zeker wanneer een topchef ermee aan de slag gaat. Kabeljauw op de zoutsteen, mosselen in de Q-bag of[...] Prijs:€ 5,99 In winkelmandje
Vurig vlees Author: Peter De Clercq Hardback 2019 96 Barbecuechef Peter De Clercq kan grillen als geen ander. Vergeet die eenvoudige worstjes op de grill, want outdoor cooking[...] Prijs:€ 5,99 In winkelmandje
Grillmasters Author: Seppe Nobels Peter De Clercq Hardback 2019 192 70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq [...] Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
BBQ, a party(en) Author: Peter De Clercq Hardback 2012 192 Barbecuing remains a hot topic, in every sense of the word. This book shows how easy it is to prepare more exquisite and refined dishes on your[...] Prijs:€ 24,99 In winkelmandje