Taste Korea

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
210
Afmetingen: 
290x210
Verschijningsdatum: 
28/02/2023
EAN: 
9789401489348
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
2

Taste Korea(en)

Korean recipes with local ingredients
  • Een toegankelijke manier om de Koreaanse keuken te leren kennen

Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chilipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid.

Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met kimchi, op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek laat ze zien hoe je verschillende jangs kan inzetten als smaakmaker.

Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Koreaanse recepten met lokale ingrediënten
Prijs:29,99
Subtitle: 
Gezond Koreaans koken
Prijs:19,99
Subtitle: 
Gezond koken met gefermenteerde groenten
Prijs:26,99
Prijs:29,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)