Olijfolie

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
240
Afmetingen: 
195x130
Verschijningsdatum: 
27/08/2024
EAN: 
9789401423502
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Olijfolie

Het naslagwerk
  • Werkelijk álles wat je altijd al wilde weten over olijfolie in een nieuwe, uitgebreide editie

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan.
Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht?

Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken in je keuken en waarom het goed is voor je gezondheid.

Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van foccaccia tot karamel-vanille-ijs met olijfolie.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Leef zoals onze zuiderburen
Prijs:24,99
Subtitle: 
Lessons from a professional olive oil sommelier
Prijs:25,99
Prijs:24,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar