Waarom je baby huilt en hoe je je kind kunt troosten

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
208
Afmetingen: 
242x157
Verschijningsdatum: 
30/09/2019
EAN: 
9789401463621
Nur-code: 
Verzorging baby's en peuters
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Waarom je baby huilt en hoe je je kind kunt troosten

  • Wat als je kind veel huilt? Babyfluisteraar Thomas Harms weet raad

Baby's huilen omdat ze je iets willen vertellen: ze willen hun basisbehoeften kenbaar maken. Helaas is het voor ouders van een huilbaby vaak allesbehalve gemakkelijk om het hoofd koel te houden: ze willen hun baby troosten, maar weten niet hoe. Hun baby voelt op zijn beurt hun stress, waardoor ouders en kind vaak in een vicieuze cirkel terechtkomen.

Thomas Harms heeft meer dan twintig jaar ervaring in het begeleiden van ouders met een huilbaby. In dit baanbrekende boek legt hij uit waarom baby's huilen, hoe een huilcyclus in elkaar zit en hoe het gedrag van baby en ouder elkaar beĆÆnvloedt. Hij leert hoe een op verbinding gerichte begeleiding van de baby loont, zowel voor ouders als voor hun kind. Hij reikt ouders bovendien onmiddellijk toepasbare technieken aan om stress te reduceren en stap voor stap te leren afstemmen op de behoeften van hun kind.

'Een baby die door stormachtige gevoelens heen en weer wordt geslingerd, lijkt op een schip dat zich op een woelige zee een weg moet zoeken door brekende golven. Een schip heeft duidelijke oriƫntatiepunten nodig om veilig in de haven terug te keren. Dat geldt ook voor je kind.'

Prijs:21,99

Gratis verzending vanaf ā‚¬ 24,99Ā (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore