Vurig vlees

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
96
Afmetingen: 
220x177
Verschijningsdatum: 
28/05/2019
EAN: 
9789401455152
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

    Barbecuechef Peter De Clercq kan grillen als geen ander. Vergeet die eenvoudige worstjes op de grill, want outdoor cooking kan ook heerlijk verfijnd.

    Een perfecte côte à l'os, een stevig ribstuk of een frisse steak tartaar?

    Dankzij deze recepten onthult ieder stukje vlees zijn puurste smaken.

    Boeken van dezelfde auteur(s)

    Prijs:25,99
    Subtitle: 
    450 klassiekers
    Prijs:45,00
    Adviesprijs:5,99
    Prijs:2,99
    You save:-50%
    Adviesprijs:5,99
    Prijs:2,99
    You save:-50%
    Adviesprijs:5,99
    Prijs:2,99
    You save:-50%

    Pagina's

    Adviesprijs:5,99
    Prijs:2,99
    You save:-50%

    Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)

    Binnen 1-2 werkdagen in huis

    Beschikbaarheid:

    Leverbaar