Vuist

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
336
Afmetingen: 
240x163
Verschijningsdatum: 
26/09/2023
EAN: 
9789401484015
Nur-code: 
Literaire fictie algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Vuist

  • Wat als Faust en Mefisto nu eens vrouwen waren?

Vuist vertelt het verhaal van de ongelijke strijd tussen een vrouw en haar biologische klok, van het eenzame knokken door een carrièrebeest dat het glazen plafond zo graag doorbreken wil.

Vuist wil maar een ding. Het leven voelen, in plaats van het te ondergaan. De tijd dringt. Ze is net veertig. Straks is ze te oud om nog een partner te vinden, moeder te worden, de job te scoren die haar cv compleet zal maken. Vuist zet alles op alles. Maar zodra ze heeft getekend als hoofd communicatie bij een grote multinational, valt ze ten prooi aan de machinaties van haar manager, de perfide Lucy Faire. Vuist laat zich verleiden om haar principes één voor één overboord te gooien. Maar de werkelijkheid slaat onverbiddelijk terug. Zal ze tot inzicht komen voor het onherroepelijk te laat is? Zal ze zichzelf en iedereen die zij met zich mee dreigt te slepen nog kunnen redden voor de val?

Boeken van dezelfde auteur(s)

Adviesprijs:14,99
Prijs:7,49
You save:-50%
Prijs:24,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar

E-book ean

Boekvoorstelling 'Vuist' - Daan Esch...

27/09 - 27/10/2023
Diverse locaties
België
 
Samen met solisten Charlotte Wajnberg (sopraan), Shadi Torbey (bas-bariton) en Aäron Wajnberg (piano), brengt Daan Esch, auteur van 'Stem' en de bijhorende podcastreeks De Castraten, een wervelende musico-literaire conference rondom zijn tweede roman ...