Vos en Haas e-books

De belevenissen van Vos en Haas zijn nu ook digitaal verkrijgbaar in een bijzondere reeks e-books met luisterverhalen voor de iPad. Kinderen kunnen de e-books zelf lezen maar kunnen elk boek ook bekijken en luisteren naar het audioverhaal.
Als hulpmiddel voor beginnende lezers bevatten al deze e-books ook een speciale meeleesfunctie: de zinnetjes die voorgelezen worden, lichten gelijktijdig op in de tekst. Kinderen kunnen dus ëkaraoke lezení en het verhaal makkelijk meevolgen.

Zo oefenen ze spelenderwijs hun leesvaardigheid. Ook kinderen die minder makkelijk of minder graag lezen, worden met deze e-books geprikkeld en gemotiveerd om te lezen. Een prettig leesbevorderend initiatief.

Deze e-books zijn ook geschikt voor kinderen uit de kleuterklas die nog niet zelf kunnen lezen. Met het audioverhaal en de handige meeleesfunctie kunnen ze het boek al volledig zelfstandig bekijken, ook als mama of papa even geen tijd hebben om voor te lezen. Voorlezen stimuleert immers de taalontwikkeling van jonge kinderen, prikkelt hun fantasie en motiveert kinderen om zelf te leren lezen.

In het bijzondere interactief e-book  van Vos en Haas vind je bovendien tal van interactieve extraís die jonge lezertjes motiveren tijdens het lezen zoals speelse animaties en leerzame taalspelletjes.

Ontdek alle mogelijkheden via dit filmpje.

Vos en Haas, e-books - demo

Vul hieronder je gegevens in en download jouw gratis e-book.

  •