Voor de liefste

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
80
Afmetingen: 
165x124
Verschijningsdatum: 
18/01/2019
EAN: 
9789000364749
Nur-code: 
Lifestyle algemeen
Uitgever: 
UNIEBOEK | HET SPECTRUM
Druk: 
1

Voor de liefste

Een boekje over ons
  • Na het grote succes van Voor mama introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet nu het vijfde boekje in deze reeks: Voor de liefste

Het stijlvol vormgegeven DIY-boekje is bedoeld om mooie herinneringen vast te leggen en cadeau te doen als uniek en blijvend aandenken. De eerste keer dat jullie elkaar zagen, een vakantie die romantischer was dan een huwelijksreis en de grapjes die verder niemand begrijpt - of grappig vindt.

Een relatie gaat over al die bijzondere momenten die je samen hebt. Knus thuis op de bank of uitbundig op een feestje, als jullie samen zijn is het goed. Jullie liefde iseen verhaal vol intense momenten, dierbare herinneringen en lieve (en soms minder lieve) woorden. Elma van Vliet helpt je om al dat vuurwerk te bundelen.

Voor de liefste, een boekje over ons is een leuk vormgegeven cadeauboekje om zelf te vullen met alles wat jullie relatie zo bijzonder maakt.
Naast de creatieve opdrachten en inspirerende vragen is er veel ruimte voor foto's en anekdotes. Het meest rakende cadeau voor de liefste persoon.

Prijs:12,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Uitverkocht