Surf & Stay

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
304
Afmetingen: 
268x217
Verschijningsdatum: 
08/05/2018
EAN: 
9789401454520
Nur-code: 
Reizen algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Surf & Stay

Where to surf, sleep and eat. A visual travel guide
  • Surf, see, sleep & eat

'Beeld je in: een strand in the middle of nowhere. Er staat een camper met zicht op zee. Muziek uit de luidsprekers, luifel open, stoeltjes eronder. Op een tafel staan vers gegrilde vis, recht van de barbecue, en een glaasje vinho verde.'

Architectuurjournaliste Veerle Helsen (Knack Weekend) stelde haar out of office in op zes maanden, kocht een oude camper en reisde in haar eentje langs de surfkusten van Spanje en Portugal. Dit boek vertelt haar verhaal en geeft tips to surf, see, sleep & eat. Met of zonder camper. Ontdek niet alleen surfspots, maar ook authentieke strandresto's, designhotels, architecturale parels, geheime camperplekken en de mooiste roadtrips. Deauteur veegt het klassieke imago van Spanje en Portugal van de kaart en schrijft over een andere wereld. Ongerepter, wilder, woester. Waar wegen slingeren langs kliffen en duinen, onder parasols van bomen, met zicht op zandkastelen.

Ook de surfwereld komt anders in beeld. In deze visual travel guide selecteerde Veerle Helsen fotografen die poëzie in de oceaan schrijven. Ze kijken verder dan een board lang is. Surfen is niet alleen spectaculaire tricks uitvoeren, het is ook dansen op zee. Surf & Stay telt meer dan 300 pagina's en honderden foto's die doen dromen.

Een van de hoofdpersonages in dit boek is Connor de camper. Connor was het zoontje van Mieke en Madou, twee van haar beste vrienden. Toen hun zoontje stierf, brak hun hart en dat van iedereen in hun omgeving. Samen besloten ze de camper zijn naam te geven. Connor de avonturier. Connor de surf boy. Hún Connor zag de wereld, of toch een stukje ervan. En wat voor een.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
7 road trips in Europe
Prijs:39,99
Subtitle: 
7 road trips in Europa
Prijs:39,99
Prijs:35,99

Gratis verzending vanaf € 25 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Uitverkocht