SOS schrijven

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
100
Afmetingen: 
210x130
Verschijningsdatum: 
01/09/2020
EAN: 
9789401460071
Nur-code: 
110
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
1

SOS schrijven

Een helder, vlot en foutloos verslag volgens de BETER-methode
  • Een helder, vlot en foutloos verslag schrijven

Erger je je eraan dat leerlingen en studenten het steeds moeilijker vinden om (correct) te schrijven? Vind je zelfs dat ze niet meer kunnen schrijven?

Schrijven is niet enkel juiste zinnen formuleren volgens de grammaticaregels of woorden correct spellen. Neen, schrijven is meer. Een goed verslag, een geslaagd eindwerk of een sterke bachelorproef schrijven is ook degelijk opzoekingswerk verrichten, bronnen op de juiste manier weergeven, teksten indelen in alinea's, zinnen in de gepaste stijl schrijven en documenten aantrekkelijk opmaken. Jonge mensen die een verslag, eindwerk of bachelorproef moeten afwerken, worstelen dan ook vaak met alles wat van hen verwacht wordt.

Eindwerkexperte Leen Pollefliet gooit deze beginnende schrijvers met 'SOS schrijven' een reddingsboei toe. Aan de hand van de BETER-methode helpt ze studenten en leerlingen hoe ze aan een onderzoek beginnen, hoe ze juist refereren en hoe ze een tekst duidelijk en correct opbouwen, schrijven en opmaken. De ontelbare praktijkvoorbeelden maken deze gids direct bruikbaar.

Inclusief e-boek, videolessen en interactieve schrijf- en spellingsoefeningen.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Do's & don'ts...
Prijs:€ 29,99
Prijs:€ 12,50

  Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
  Binnen 1 - 2 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar