Ham(en) Stories and recipes with the best hams of Europe Author: Stefaan Daeninck Bart Van Leuven Hardback 2018 208 Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen. Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke [...] Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
Petits chocolats 4(fr) Création et découverte de saveurs Author: Jean-Pierre Wybauw Hardback 2014 200 Ce 4e livre de Jean-Pierre Wybauw, « Mister Chocolate », est consacré principalement aux différents goûts et aux nouvelles créations. Dans cet[...] Prijs:€ 59,99 In winkelmandje
Gin & Tonic - English version - Update(en) The complete guide for the perfect mix Author: Frédéric Du Bois Isabel Boons Hardback 2015 432 Gin-tonic is hipper dan ooit, maar de praktische vragen rond dé longdrink van de jaren '80 blijven bestaan.Welke tonic kies je bij welke[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Healthy cooking for my kids(en) Preventing obesity starts at an early age Author: Kristel De Vogelaere Hardback 2017 168 ?More and more children are overweight. What they are eating is very important for them, as well as for children of normal weight.Surgeon, weight[...] Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
Le chef des légumes. La cuisine équilibrée(fr) Recettes simples faisant la part belle aux légumes et aux fruits Author: Frank Fol Hardback 2016 184 Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
Petits chocolats GOLD - version française(fr) Author: Jean-Pierre Wybauw Hardback 2016 544 Dans Petits chocolats Gold, le maître-chocolatier Jean-Pierre Wybauw dévoile chacun de ses secrets sur le chocolat. Ce livre dresse un panorama[...] Prijs:€ 100,00 In winkelmandje
Must Eat London - English version(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2015 272 Foodie and listomaniac Luc Hoornaert knows culinary London like the back of his hand. Sure, he is not a Brit, but he knows the best places in[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Bangkok Street Food - New edition - English version(en) Cooking and travelling in Thailand Author: Tom Vandenberghe Luk Thys Hardback 2015 216 ?At the beginning of 2015 Tom Vandenberghe and Luk Thys returned to Bangkok, back to where their street food adventure began. Following their[...] Prijs:€ 19,99 In winkelmandje
Must Eat Paris(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2016 272 Following New York, Amsterdam and London, super foodie Luc Hoornaert takes you on a culinary discovery tour through Paris. The result is a book[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Belgian beer trails(en) Breweries - cities - beer tourism Author: Erik Verdonck Hardback 2017 208 Brouwerijtoerisme zit in de lift. Je kunt de meeste grotere brouwerijen in ons land bezoeken, wordt er deskundig rondgeleid en proeft er[...] Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
.be our guest(en) The ambassadors of Belgian hospitality Author: Kathleen Billen Kristin Van de Voorde-Heidbüchel Hardback 2018 224 Neem een kijkje in de prachtige residenties van 27 ambassades en consulaten van België in het buitenland. Zet je aan hun gastvrije tafel met[...] Prijs:€ 45,99 In winkelmandje
Natural food(en) That makes you happy Author: Pascale Naessens Hardback 2014 194 Striving for simplicity and beauty - Healthy, tasty and not much work in the kitchen. That's pure enjoyment. - Winner of the Gourmand World[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Ma cuisine avec 4 ingredients 2(fr) Author: Pascale Naessens Hardback 2020 224 Quatre ingrédients, quatre points forts Aussi sain que délicieux Des recettes simples et classées selon le temps de[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Tequila, Mezcal - English version(en) The complete guide Author: Isabel Boons Kobe Desmet Hardback 2016 256 Een nieuwe generatie Mexicaanse meesterdistilleerders produceert vandaag met veel zorg en trots tequila en mezcal. Ontdek met dit complete[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Tokyo Street Food(en) Author: Tom Vandenberghe Luk Thys Miho Shibuya Tomoko Kaji Paperback 2017 216 Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Japan voor een nieuw kook- en reisverhaal! Met hun oog voor[...] Prijs:€ 22,50 In winkelmandje
Egg on the menu(en) Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 192 Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Must Eat Amsterdam - new edition 2018(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 256 De Nederlandse hoofdstad telt de meest verschillende nationaliteiten ter wereld. Met deze geactualiseerde editie van Must Eat[...] Prijs:€ 16,99 In winkelmandje
Must Eat New York City 2(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2018 272 Luc Hoornaert is professioneel al jaren bezig met topingrediënten en een foodie pur sang. Hij kent de beste plaatsen in New York om je[...] Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
Belgian Beer(en) Tested and tasted Author: Kevin Verstrepen Miguel Roncoroni Hardback 2018 576 Hier is eindelijk het ultieme bierboek waarin passie en wetenschap samenvloeien. Het bierteam van het Vlaams Instituut voor[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Dessert(en) Author: Roger Van Damme Hardback 2019 384 'Chef of the Year 2010', 'World's Best Pastry Chef in 2017', a Michelin star, a seventh book...Over the course of 25 years, Roger has[...] Prijs:€ 49,99 In winkelmandje
New York Street Food(en) Author: Tom Vandenberghe Jacqueline Goossens Luk Thys Hardback 2013 224 New York has a history of immigration that results in one of the most dynamic street food scenes in the world. Those who believe food in New York[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
The Olive Oil Masterclass(en) Lessons from a professional olive oil sommelier Author: Wilma Van Grinsven-Padberg Hardback 2018 256 Olive oil is one of the healthiest and oldest oils and its use is increasing worldwide. There is so much that can be said about it, and yet so[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Chicken(en) On the menu Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 208 Chicken is one of the most popular ingredients in kitchens all over the world. You can find it in all cultures; it is extremely versatile and yet[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Delirium Tremens - English version(en) The success story of brewery Huyghe Author: Erik Verdonck Hardback 2017 146 Brewery Huyghe, based in the village of Melle not far from Ghent (Belgium), exports its beers to around 90 countries around the globe. We are all[...] Prijs:€ 19,99 In winkelmandje