Cheese Champions

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
248
Afmetingen: 
292x232
Verschijningsdatum: 
05/07/2022
EAN: 
9789401479578
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Cheese Champions(en)

The crème de la crème of raw milk cheese
  • Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot.

Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame topproducten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.

Dit boek gaat over de mensen, de verhalen en de beleving achter meer dan vijftien internationale rauwmelkse kazen. Met liefde voor het metier en het product.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen
Prijs:39,99
Prijs:39,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)