Must Eat Parijs Een eigenzinnige selectie culinaire adressen Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2016 274 Na België, Nederland, New York, Amsterdam en Londen neemt superfoodie Luc Hoornaert je mee op culinaire ontdekkingstocht door Parijs. Het[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Ei op het menu Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 192 Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Kip Op het menu Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 208 Kip is wereldwijd een van de populairste ingrediënten in de keuken: je vindt het in alle culturen, het is enorm veelzijdig en toch betaalbaar.[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Biotoop Author: Bart De Pooter Kris Vlegels Hardback 2019 256 Op 14 mei 2019 werd tweesterrenchef Bart De Pooter 51 jaar. Hij vierde tegelijk ook het 25-jarige bestaan van zijn toprestaurant[...] Prijs:€ 49,99 In winkelmandje
Nick Bril 33 Author: Pascale Baelden Jan Mast Kris Vlegels Hardback 2018 224 Nick Bril is een man die zich niet in twee woorden laat omschrijven. Chef van The Jane dat in een paar jaar tijd naar de top van[...] Prijs:€ 45,99 In winkelmandje
Het Brood Boek Bakken - Bereiden - Beleggen Author: Toon De Klerck Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2018 208 In dit boek vind je niet alleen 18 broden met heldere bereidingswijzen en handige tips bij het bakken, maar ook bijna 60 recepten voor de[...] Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
Must Eat London - English version(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2015 272 Foodie and listomaniac Luc Hoornaert knows culinary London like the back of his hand. Sure, he is not a Brit, but he knows the best places in[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Must Eat Paris(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2016 272 Following New York, Amsterdam and London, super foodie Luc Hoornaert takes you on a culinary discovery tour through Paris. The result is a book[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Egg on the menu(en) Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 192 Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Must Eat Amsterdam - new edition 2018(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 256 De Nederlandse hoofdstad telt de meest verschillende nationaliteiten ter wereld. Met deze geactualiseerde editie van Must Eat[...] Prijs:€ 16,99 In winkelmandje
Must Eat New York City 2(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2018 272 Luc Hoornaert is professioneel al jaren bezig met topingrediënten en een foodie pur sang. Hij kent de beste plaatsen in New York om je[...] Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
Nick Bril 33(en) Author: Pascale Baelden Jan Mast Kris Vlegels Hardback 2018 192 Nick Bril is een man die zich niet in twee woorden laat omschrijven. Chef van The Jane dat in een paar jaar tijd naar de top van[...] Prijs:€ 45,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.
Chicken(en) On the menu Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 208 Chicken is one of the most popular ingredients in kitchens all over the world. You can find it in all cultures; it is extremely versatile and yet[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Must Eat NYC - English version(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Paperback 2014 272 Luc Hoornaert, a long-time professional in top products and a genuine foodie may not be a New Yorker, but he certainly knows the best places in[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Biotope(en) Author: Bart De Pooter Kris Vlegels Hardback 2019 256 On 14 May 2019, two-star chef Bart De Pooter turned 51. He also celebrated the 25th anniversary of his top restaurant Pastorale in his native[...] Prijs:€ 49,99 In winkelmandje