Ham(en) Stories and recipes with the best hams of Europe Author: Stefaan Daeninck Bart Van Leuven Hardback 2018 208 Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen. Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke [...] Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
Petits chocolats 4(fr) Création et découverte de saveurs Author: Jean-Pierre Wybauw Hardback 2014 200 Ce 4e livre de Jean-Pierre Wybauw, « Mister Chocolate », est consacré principalement aux différents goûts et aux nouvelles créations. Dans cet[...] Prijs:€ 59,99 In winkelmandje
Gin & Tonic - English version - Update(en) The complete guide for the perfect mix Author: Frédéric Du Bois Isabel Boons Hardback 2015 432 Gin-tonic is hipper dan ooit, maar de praktische vragen rond dé longdrink van de jaren '80 blijven bestaan.Welke tonic kies je bij welke[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Healthy cooking for my kids(en) Preventing obesity starts at an early age Author: Kristel De Vogelaere Hardback 2017 168 ?More and more children are overweight. What they are eating is very important for them, as well as for children of normal weight.Surgeon, weight[...] Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
Le chef des légumes. La cuisine équilibrée(fr) Recettes simples faisant la part belle aux légumes et aux fruits Author: Frank Fol Hardback 2016 184 Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
Petits chocolats GOLD - version française(fr) Author: Jean-Pierre Wybauw Hardback 2016 544 Dans Petits chocolats Gold, le maître-chocolatier Jean-Pierre Wybauw dévoile chacun de ses secrets sur le chocolat. Ce livre dresse un panorama[...] Prijs:€ 100,00 In winkelmandje
Must Eat London - English version(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2015 272 Foodie and listomaniac Luc Hoornaert knows culinary London like the back of his hand. Sure, he is not a Brit, but he knows the best places in[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Bangkok Street Food - New edition - English version(en) Cooking and travelling in Thailand Author: Tom Vandenberghe Luk Thys Hardback 2015 216 ?At the beginning of 2015 Tom Vandenberghe and Luk Thys returned to Bangkok, back to where their street food adventure began. Following their[...] Prijs:€ 19,99 In winkelmandje
Must Eat Paris(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2016 272 Following New York, Amsterdam and London, super foodie Luc Hoornaert takes you on a culinary discovery tour through Paris. The result is a book[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Belgian beer trails(en) Breweries - cities - beer tourism Author: Erik Verdonck Hardback 2017 208 Brouwerijtoerisme zit in de lift. Je kunt de meeste grotere brouwerijen in ons land bezoeken, wordt er deskundig rondgeleid en proeft er[...] Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
Brussels' Kitchen 2(en, fr) Les nouvelles adresses food & style / New hotspots to eat out in style Author: Chloé Roose Paperback 2019 224 In deze gids zet Chloé Roose adressen met een geschiedenis in het zonnetje, adressen waar je je goed voelt, waar je een kopje koffie drinkt[...] Prijs:€ 19,95 In winkelmandje
.be our guest(en) The ambassadors of Belgian hospitality Author: Kathleen Billen Kristin Van de Voorde-Heidbüchel Hardback 2018 224 Neem een kijkje in de prachtige residenties van 27 ambassades en consulaten van België in het buitenland. Zet je aan hun gastvrije tafel met[...] Prijs:€ 45,99 In winkelmandje
Belgian Chocolate(en) Bean-to-bar generation Author: Pierre Marcolini Michel Verlinden Alexandre Bibaut Hardback 2018 224 Pierre Marcolini inspired us to introduce a new generation of Belgian chocolate makers to you, who all adhere to the bean-to-bar principle: Prijs:€ 29,95 In winkelmandje
World Street Food(en) Cooking and travelling in 7 world cities Author: Tom Vandenberghe Paperback 2022 0 Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Azië, New York en Londen voor zeven kook- en reisverhalen. Met[...] Prijs:€ 25,99 Reserveer nu
Natural food(en) That makes you happy Author: Pascale Naessens Hardback 2014 194 Striving for simplicity and beauty - Healthy, tasty and not much work in the kitchen. That's pure enjoyment. - Winner of the Gourmand World[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Ma cuisine avec 4 ingredients 2(fr) Author: Pascale Naessens Hardback 2020 224 Quatre ingrédients, quatre points forts Aussi sain que délicieux Des recettes simples et classées selon le temps de[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Tequila, Mezcal - English version(en) The complete guide Author: Isabel Boons Kobe Desmet Hardback 2016 256 Een nieuwe generatie Mexicaanse meesterdistilleerders produceert vandaag met veel zorg en trots tequila en mezcal. Ontdek met dit complete[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Tokyo Street Food(en) Author: Tom Vandenberghe Luk Thys Miho Shibuya Tomoko Kaji Paperback 2017 216 Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Japan voor een nieuw kook- en reisverhaal! Met hun oog voor[...] Prijs:€ 22,50 In winkelmandje
Egg on the menu(en) Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 192 Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Must Eat Amsterdam - new edition 2018(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 256 De Nederlandse hoofdstad telt de meest verschillende nationaliteiten ter wereld. Met deze geactualiseerde editie van Must Eat[...] Prijs:€ 16,99 In winkelmandje
Must Eat New York City 2(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2018 272 Luc Hoornaert is professioneel al jaren bezig met topingrediënten en een foodie pur sang. Hij kent de beste plaatsen in New York om je[...] Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
Belgian Beer(en) Tested and tasted Author: Kevin Verstrepen Miguel Roncoroni Hardback 2018 576 Hier is eindelijk het ultieme bierboek waarin passie en wetenschap samenvloeien. Het bierteam van het Vlaams Instituut voor[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Dessert(en) Author: Roger Van Damme Hardback 2019 384 'Chef of the Year 2010', 'World's Best Pastry Chef in 2017', a Michelin star, a seventh book...Over the course of 25 years, Roger has[...] Prijs:€ 49,99 In winkelmandje
Nick Bril 33(en) Author: Pascale Baelden Jan Mast Kris Vlegels Hardback 2018 192 Nick Bril is een man die zich niet in twee woorden laat omschrijven. Chef van The Jane dat in een paar jaar tijd naar de top van[...] Prijs:€ 45,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.