Healthy cooking for my kids(en) Preventing obesity starts at an early age Author: Kristel De Vogelaere Hardback 2017 168 Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
Graanmarkt 13, Greens that taste like friendship 52 weken, 104 gerechten, 1 chef: Seppe Nobels Author: Seppe Nobels Andere uitvoering 2016 256 In zijn eerste kookboek, Vegetables that sparkle the conversation - dat inmiddels verkrijgbaar is in binnen- en buitenland - bewees Seppe[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Ham(en) Stories and recipes with the best hams of Europe Author: Stefaan Daeninck Bart Van Leuven Hardback 2018 208 Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen. Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke [...] Prijs:€ 29,99 In winkelmandje
New York Street Food(en) Author: Tom Vandenberghe Jacqueline Goossens Luk Thys Hardback 2013 224 New York has a history of immigration that results in one of the most dynamic street food scenes in the world. Those who believe food in New York[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Tequila, Mezcal - English version(en) The complete guide Author: Isabel Boons Kobe Desmet Hardback 2016 256 Een nieuwe generatie Mexicaanse meesterdistilleerders produceert vandaag met veel zorg en trots tequila en mezcal. Ontdek met dit complete[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Tokyo Street Food(en) Author: Tom Vandenberghe Luk Thys Miho Shibuya Tomoko Kaji Paperback 2017 216 Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Japan voor een nieuw kook- en reisverhaal! Met hun oog voor[...] Prijs:€ 22,50 In winkelmandje
Egg on the menu(en) Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 192 Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Must Eat Amsterdam - new edition 2018(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 256 De Nederlandse hoofdstad telt de meest verschillende nationaliteiten ter wereld. Met deze geactualiseerde editie van Must Eat[...] Prijs:€ 16,99 In winkelmandje
Must Eat New York City 2(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2018 272 Luc Hoornaert is professioneel al jaren bezig met topingrediënten en een foodie pur sang. Hij kent de beste plaatsen in New York om je[...] Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
Nick Bril 33(en) Author: Pascale Baelden Jan Mast Kris Vlegels Hardback 2018 192 Nick Bril is een man die zich niet in twee woorden laat omschrijven. Chef van The Jane dat in een paar jaar tijd naar de top van[...] Prijs:€ 45,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.
The Olive Oil Masterclass(en) Lessons from a professional olive oil sommelier Author: Wilma Van Grinsven-Padberg Hardback 2018 256 Olive oil is one of the healthiest and oldest oils and its use is increasing worldwide. There is so much that can be said about it, and yet so[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Dessert(en) Author: Roger Van Damme Hardback 2019 384 'Chef of the Year 2010', 'World's Best Pastry Chef in 2017', a Michelin star, a seventh book...Over the course of 25 years, Roger has[...] Prijs:€ 49,99 In winkelmandje
Formidable Florists(en) Author: Isabel Gilbert Palmer Hardback 2015 232 De 27 meest toonaangevende bloemisten ter wereld The great masters of floral art tell their stories in word and image. These artists, skilfully[...] Prijs:€ 49,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.
Chicken(en) On the menu Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Hardback 2017 208 Chicken is one of the most popular ingredients in kitchens all over the world. You can find it in all cultures; it is extremely versatile and yet[...] Prijs:€ 35,99 In winkelmandje
Belgian Abbey Beers(en) Author: Jef Van den Steen Andrew Verschetze Hardback 2018 360 Abdijbieren zijn het nec plus ultra van de Belgische biercultuur. Waar begint de kroniek van dit rijke patrimonium? Welke sterke[...] Prijs:€ 49,99 In winkelmandje
Vineyard(en) Beglian producing top European wines Author: Dirk De Mesmaeker Andrew Verschetze Hardback 2016 304 Fifteen personalities Fifteen regions Fifteen wine styles All sharing the same passion, drive and concern for quality Prijs:€ 80,00 In winkelmandje
Fine chocolates GOLD - English version(en) Author: Jean-Pierre Wybauw Hardback 2016 544 Prijs:€ 110,00 In winkelmandje
Le Domaine de la Romanée-Conti - Edition 2018(en) Author: Gert Crum Hardback 2018 304 Romanée-Conti is een van 's werelds meest bekende en begeerde wijnen. De bekende wijncriticus Clive Coates kroont Romanée-Conti zelfs tot[...] Prijs:€ 100,00 In winkelmandje
Delirium Tremens - English version(en) The success story of brewery Huyghe Author: Erik Verdonck Hardback 2017 146 Prijs:€ 19,99 In winkelmandje
BBQ, a party(en) Author: Peter De Clercq Hardback 2012 192 Barbecuing remains a hot topic, in every sense of the word. This book shows how easy it is to prepare more exquisite and refined dishes on your[...] Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
Must Eat NYC - English version(en) An eclectic selection of culinary locations Author: Luc Hoornaert Kris Vlegels Paperback 2014 272 Luc Hoornaert, a long-time professional in top products and a genuine foodie may not be a New Yorker, but he certainly knows the best places in[...] Prijs:€ 25,99 In winkelmandje
Good food after weight loss surgery(en) Author: Kristel De Vogelaere Hardback 2015 144 Prijs:€ 24,99 In winkelmandje
The sports cookbook(en) The complete nutritional guide for athletes Author: Stephanie Scheirlynck Hardback 2016 240 Prijs:€ 35,99 Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.