Relaxed zwanger

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
243x199
Verschijningsdatum: 
21/11/2023
EAN: 
9789401495844
Nur-code: 
Zwangerschap en geboorte
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Relaxed zwanger

Wekelijkse oefeningen om fysiek en mentaal krachtig in je zwangerschap te staan
  • Jouw wekelijkse reminder om even stil te staan bij je zwangerschap, je lichaam wat liefde te geven, je hart wat warmte en je rustig voor te bereiden op je bevalling.

Een baby op komst! Eén van de meest ingrijpende levensveranderingen die iemand zich kan inbeelden? Én dit in een steeds drukker wordende wereld.
In het praktische boek Relaxed Zwanger bundelt Heleen wetenschappelijk onderbouwde technieken, stuk voor stuk tot in detail uitgelegd, om tot rust te komen. Daarnaast vind je heel wat informatie over de impact van een zwangerschap op het vrouwenlichaam.

Week na week ontdek je oefeningen om kwaaltjes een halt toe te roepen, om je fit te voelen in je lichaam en hoe je met stress en druk omgaat gedurende jouw zwangerschap zodat de baby een perfecte start krijgt in dit nieuwe leven.
Als kinesitherapeut en relaxatietherapeut, pilates docente en personal trainer voor pre- en postnataal is Heleen Cool dagelijks bezig met het fysieke en mentale welzijn van zwangere vrouwen. Bij haar tweede zwangerschap combineerde ze deze opleidingen om zich te verdiepen hoe je een relaxte zwangerschap tegemoet kan gaan samen met voldoende beweging. Deze wetenschappelijk aantoonbare voordelen zijn enorm voor jezelf maar nog groter voor je baby.

In dit boek vat ze alles samen met tal van experten zoals dr. Steven Laureys, Nina Mouton, Elke Notebaert, Jennifer Cnops en dr. Annelies Joos, tot een praktische gids om je krachtig te voelen en naar een positieve zwangerschap en bevalling toe te werken.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Voor iedereen met kinderen van 0 tot 8
Prijs:25,99
Subtitle: 
Om met je kind te praten over wat er zich in z'n hoofd afspeelt...
Prijs:19,99
Subtitle: 
Eerste hulp bij het loslaten van de fopspeen
Prijs:17,99
Subtitle: 
Eerste hulp bij zindelijkheidstraining
Prijs:17,99
Subtitle: 
30 diploma's voor kinderen...
Prijs:18,99
Subtitle: 
Hou alle mooie momenten van het eerste jaar van je kindje bij
Prijs:21,99

Pagina's

Prijs:25,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore