Madame Creatief

Madame Creatief

Madame Creatief is de online creatieve uitlaatklep van Uitgeverij Lannoo. Hier vind je een uitgebreid overzicht van boeken waarmee je op een creatieve manier aan de slag kunt, variërend van naaien en breien tot het creëren van unieke doe-het-zelfprojecten. Deze collectie is samengesteld om zowel beginners als ervaren handwerkliefhebbers te inspireren en uit te dagen.

Laat je inspireren door de kleurrijke wereld van Madame Creatief en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je creatieve passie tot leven te brengen. Of je nu heel wat ervaring hebt of net begint, er is altijd iets nieuws te ontdekken en te creëren. Veel plezier!

Reserveer het boek 200 nieuwe jurken en krijg 10% korting

Het langverwachte vervolg op het succesvolle boek 200 jurken wordt verwacht in september. In het boek 200 nieuwe jurken vind je vernuftig ontworpen patroondelen die de sleutel vormen tot een uitgebreide jurkencollectie. Reserveer nu alvast jouw exemplaar en krijg 10% korting. Gebruik de code nieuwejurken10 in je winkelmandje en geniet van een mooie korting. De code is enkel geldig via de webshop van Madame Creatief/Lannoo tot 10/09/2024 en niet cumuleerbaar met andere acties of kortingscodes.

Boeken in de kijker

Ons breiboek - inclusief masterclass

Ferm

Modern borduren

Manon Klerks

Knutselen met wc-rolletjes

Line Vanvoorden

Kleuterknutsels

Sara Damme

Slim en supersnel schoonmaken

Gavin Raaijen, Gavin Cleany

Het bakmanifest

Sylvia Konior

Verwacht

Mom hacks

Nathalie Orlans, Mama Baas

200 nieuwe jurken

Evelien Cabie, Britt Guetens

Inspiratie

Op de blog van Madame Creatief vind je een schat aan ideeën, stapsgewijze tutorials en boeiende artikelen die je begeleiden bij het ontwikkelen van je creatieve vaardigheden. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een nieuw breiproject, het leren van geavanceerde naaitechnieken of het verkennen van innovatieve DIY-ideeën, de blog heeft voor elk wat wils.

Over ons

Madame Creatief is de online, creatieve uitlaatklep van Uitgeverij Lannoo. Je krijgt hier een overzicht van alle boeken waarmee je creatief aan de slag kan: van naaien en breien tot het maken van originele DIY-projecten.

Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op onze blog en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwste trends en boeken op het gebied van creativiteit, raden we aan je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Madame Creatief. Op deze manier ontvang je regelmatig updates rechtstreeks in je inbox, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de creatieve wereld.

Volg Madame Creatief op social media