Niets verslaat de liefde

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
200
Afmetingen: 
210x140
Verschijningsdatum: 
06/10/2020
EAN: 
9789401472807
Nur-code: 
Waargebeurde verhalen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Niets verslaat de liefde

Een echt verhaal over hoop, liefde, leven en dood
  • Een waargebeurd verhaal dat niemand onberoerd laat

In de lente van 2018 krijgt topmagistraat Ine Van Wymersch Elviere voor het eerst aan de telefoon. Elviere is eindeloos van het kastje naar de muur gestuurd, en wil graag inzage krijgen in haar jeugdrechtbankdossier. Gevoelig voor de 'urgentie' die doorklinkt in haar stem, besluit Ine haar dossier op te sporen.

Elviere blijkt in aanmerking te komen voor euthanasie wegens ondraaglijk psychisch lijden. Haar moeder liet haar sinds de geboorte aan haar lot over. Haar pad slingerde, met verschillende uitschuivers en struikelblokken. Zelf ziet ze haar eigen drie kinderen al lang niet meer. De psychiaters gaven groen licht voor de euthanasie, op voorwaarde dat ze in een brief uitlegt aan haar kinderen wat haar drijft om euthanasie aan te vragen. 'Nu alleen nog iemand vinden die mijn verhaal kan opschrijven', zei Elviere aan Ine. Elviere is analfabeet.

De zin achtervolgt Ine gedurende weken. Ze bedenkt dat zij diegene kan zijn. Gedurende drie dagen, aan zee, gaat ze in gesprek met Elviere. In gesprek met een andere wereld.

Prijs:€ 19,99

  Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
  Binnen 1 - 2 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar

E-book ean