Multivariate Analyse voor de Sociale Wetenschappen: Variantieanalyse

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
208
Afmetingen: 
250x180
Verschijningsdatum: 
09/10/2015
EAN: 
9789038212968
Nur-code: 
Statistiek en methodologie
Uitgever: 
Academia Press
Druk: 
1

Multivariate Analyse voor de Sociale Wetenschappen: Variantieanalyse

  De reeks Multivariate analyse voor de sociale wetenschappen kijkt onder de motorkap van statistische softwarepakketten: het wil namelijk de statistische principes blootleggen waarop die pakketten gebaseerd zijn.

  In Wat vooraf komt frist de auteur de voorkennis op die noodzakelijk is om multivariate analysetechnieken goed te beheersen, en bouwt daarop verder. Zo gaat hij in op het toetsen van hypothesen, correlatieanalyse en andere technieken.
  In Variantieanalyse worden de basisprincipes van de variantieanalyse uitgelegd aan de hand van de enkelvoudige variantieanalyse. Ook de meervoudige variantieanalyse en de de multivariate (co)variantieanalyse komen aan bod.
  In Logistische regressie, ten slotte, wordt onder andere een regressiemethode voor niet-continue variabelen uiteengezet. Er wordt ook gekeken naar softwaretoepassingen.

  Deze reeks is in de eerste plaats geschrevenvoor studenten uit de sociale wetenschappen, maar is tevens een handige inleiding voor iedereen die multivariate analysetechnieken onder de knie wil krijgen.

  Prijs:14,99

  Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.

  Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)

  Binnen 1-2 werkdagen in huis

  Beschikbaarheid:

  Tijdelijk uit voorraad