Marc Declercq

Marc Declercq

Marc Declercq vindt schrijven over eten net zo fijn als eten zelf. Hij publiceert zijn verhalen, interviews en recensies in diverse Belgische magazines en kranten zoals De Standaard Magazine, Het Nieuwsblad Magazine, Feeling, Libelle Lekker, Culinaire Ambiance, Njam Magazine en Kook Ze!. Veel van zijn boeken werden internationaal bekroond, o.a. met de Gourmand World Cookbook Awards 2003, 2005, 2006 en 2009 en de World Food Media Awards in 2005. In 2007 werd hij genomineerd voor de Vlaamse Cultuur prijzen in de categorie Smaakcultuur.

Boeken van deze auteur

Subtitle: 
BBQ-recepten van Pascale Naessens, Felix Alen, Wim Casteleyn en Peppe Giacomazza
Adviesprijs:€ 24,99
Prijs:€ 7,50
You save:-70%
Subtitle: 
De smaakmakers van de Belgische keuken
Prijs:€ 29,99
Subtitle: 
Trendsetters in Belgian cuisine
Prijs:€ 29,99
Subtitle: 
BBQ-recepten van Felix Alen, Roland van Koeckhoven, Michel van Tricht, Kurt Dekoninck en Gene Bervoets
Prijs:€ 24,99
Subtitle: 
Des recettes barbecue de Pascale Naessens, Felix Alen, Wim Casteleyn et Peppe Giacomazza
Prijs:€ 24,99