Lara

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
182
Afmetingen: 
250x180
Verschijningsdatum: 
24/08/2021
EAN: 
9789401479387
Nur-code: 
Lifestyle algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
4

Lara

Over de liefde, de lichtpuntjes en de levenslust van een mama die lijdt aan kanker

  Liefste Philippa, Romée en Gabriel,
  Dit boek is geschreven voor jullie. Het is een wild ride doorheen een jaar waarin alles veranderde. Het toont welke strijd wij gevochten hebben, sinds het loodzware verdict 'baarmoederhalskanker' viel. Ik neem jullie bij de hand en loods jullie langsheen gitzwarte dagen. We wandelen doorheen hoofdstukken met een gouden randje. Daar blijven we graag wat langer staan. Met een roze bril op, want zo genieten we het liefst en het hardst. Echter, de dagen waarop je me bijeen kan rapen, die mogen jullie ook kennen.

  Dit boek bevat een samenvatting van wie wij zijn, als gezin. Waarin de liefde voor jullie en voor het moederschap primeert. Mama zijn is het allermooiste dat ik ooit had kunnen worden, en daar ben ik dankbaar voor. Laat deze verzameling van brieven, verhalen, beelden, columns, en anekdotes een houvast betekenen. Om voor het slapengaan in te bladeren en te lezen over wat was, wat is, en wat altijd zal zijn.

  Dit boek is er voor jullie, en voor iedereen die er inspiratie in kan vinden om de lichtpuntjes in doodgewone dagen te ontdekken. Om iedere dag te léven, voluit en met heel je hart.

  Met jullie in mijn achterhoofd, always and everywhere.

  Lof joe, dof joe.

   

  Mama Baas Podcast met Lara

  In deze podcast van Mama Baas gaat Lara dieper in op het boek dat ze schrijft voor haar kinderen. Het boek komt er ook voor iedereen die er inspiratie in kan vinden om de lichtpuntjes in doodgewone dagen te ontdekken. Om iedere dag voluit te léven. 

   
  Prijs:22,99

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

  E-book ean

  iBookstore