Je levensstijl als medicijn

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
295
Afmetingen: 
242x172
Verschijningsdatum: 
13/11/2019
EAN: 
9789401463188
Nur-code: 
Gezondheid algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
5

Je levensstijl als medicijn

Zo word en blijf je gezond
  • Neem je gezondheid zelf in handen

We leven gemiddeld langer dan ooit tevoren, maar helaas zijn er ook steeds meer mensen chronisch ziek. Diabetes, hart- en vaatziekten, kanker, mentale problemen en andere stressgerelateerde aandoeningen bepalen in ons land het leven van vele honderdduizenden mensen. Gelukkig is er ook goed nieuws: onderzoek toont namelijk aan dat je zelf heel wat kunt doen om chronische ziektes te voorkomen, of - als je al chronisch ziek bent - je levenskwaliteit kunt verbeteren of de ziekte zelfs omkeren.

Lifestyle Medicine is wereldwijd aan een opmars bezig. Het bekijkt gezondheid op de breedst mogelijk manier, en combineert de nieuwste wetenschappelijke inzichten gecombineerd met eeuwenoude traditionele wijsheden uit diverse culturen. Dit basisboek zet de zeven pijlers van een gezonde levensstijl op een rij: minder stress, meer bewegen, een gezonde voeding, sociale steun, voldoende slaap, een positieve mindset en een gezonde omgeving. Want als je op elk van deze zeven pijlers inzet, zul je langer, gezonder en vooral gelukkiger leven.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
De wetenschap van verjonging of hoe je de tijd te slim af kunt zijn
Prijs:24,99
Prijs:25,99

Gratis verzending vanaf ‚ā¨ 24,99¬†(Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore

3 tips om beter te slapen

Een derde tot de helft van de bevolking kampt met slaapproblemen. In sommige gevallen hebben die een heel specifieke medische oorzaak, maar meestal worden de problemen veroorzaakt
door onze levensstijl.