Iedereen ruimtevaarder

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
246
Afmetingen: 
245x160
Verschijningsdatum: 
20/04/2021
EAN: 
9789401475501
Nur-code: 
Literaire non-fictie algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Iedereen ruimtevaarder

De toekomst van de aarde ligt in de ruimte
  • Eindelijk een heldere kijk op wat de ruimte ons te bieden heeft

WORDEN WIJ BINNENKORT ALLEMAAL RUIMTEVAARDERS?

Volgens Nancy Vermeulen staat dat buiten kijf, nu we ons aan de vooravond bevinden van een heuse ruimterevolutie. Die zal zich niet voltrekken van vandaag op morgen, maar dankzij de combinatie van toptechnologie en topwetenschap en de opkomende rol van de commerci√ęle ruimtevaart ligt dat de volgende decennia wel binnen handbereik. De doorbraken in bemande en onbemande ruimtevaart volgen elkaar in snel tempo op en de innovaties van nieuwe spelers brengen de hele sector in een stroomversnelling. We keren binnenkort terug naar de Maan, we maken ons klaar voor een verdere verkenning van Mars en we dromen hardop van commerci√ęle mijnbouw in de ruimte. The sky is no longer the limit.

Wat houdt ons nog tegen om een echte planeetvarende soort te worden? Welke uitdagingen wachten ons buiten de dampkring? Waarom is het cruciaal dat we vandaag investeren in ruimtevaart als we onze toekomst op lange termijn veilig willen stellen, in de ruimte maar evengoed op Aarde? Zullen we erin slagen in het belang van de hele mensheid te handelen, of vervallen we als vanouds in hebzucht en politiek machtsvertoon?

In dit blikverruimende boek beantwoordt ruimteambassadeur Nancy Vermeulen al die vragen vanuit een wetenschappelijke, maar ook historische, maatschappijkritische en zelfs filosofische invalshoek. Haar eigen passie voor de ruimte en haar bijzondere levensverhaal lopen er als een rode draad doorheen.

Adviesprijs:22,99
Prijs:11,49
You save:-50%

Gratis verzending vanaf ‚ā¨ 24,99¬†(Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore