I couldn't buy it, so I made it

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
152
Afmetingen: 
250x205
Verschijningsdatum: 
21/08/2023
EAN: 
9789401490993
Nur-code: 
Hobby's algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

I couldn't buy it, so I made it

25 DIY-projecten voor je interieur
  • Maak je eigen interieur-eyecatchers

Ook vaak verliefd op de prachtige interieurobjecten in hippe concept stores, om vervolgens te slikken bij het prijskaartje? Met dit boek neem je het creatieve heft in handen en maak je je unieke design pieces helemaal zelf.

Kies uit de 25 stap-voor-stap tutorials met een frisse mix van heel toegankelijke en meer high level DIY-projecten. En pimp zo je hele interieur - van de living tot het kleinste kamertje - met budgetvriendelijk en persoonlijk design.

Extra voordeel: je hoeft zelf geen voorkennis of machines in huis te hebben om aan de slag te gaan, want DIY-expert Lies Van Driel legt je haarfijn uit welke materialen je nodig hebt en waar je er goedkoop aan kunt raken. Zo is I couldn't buy it so I made it het ideale handboek voor al wie geregeld zin heeft in een creatief projectje, zonder zich aan één techniek of hobby te binden.

  • Kleurrijk en eigentijds DIY-boek vol inspiratie voor creatieve design lovers
  • 25 originele projecten geïnspireerd op bekende designstukken of kunstwerken
  • Met stap-voor-stap tutorials voor betaalbare blikvangers, zowel voor beginners als gevorderden
Prijs:25,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

DIY - Pimp je vaasjes

Kun jij niet door een kringloopwinkel lopen zonder vazen te kopen? Of heb je vaasjes die niet meer in je interieur passen? Neem ze onder handen met een heel makkelijke en goedkope techniek. Je hebt maar 2 ingrediënten nodig: bicarbonaat (baking soda) en de gewenste kleur.