Hoogsensitief op het werk

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
256
Afmetingen: 
244x158
Verschijningsdatum: 
14/11/2023
EAN: 
9789401487214
Nur-code: 
Psychologie algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Hoogsensitief op het werk

De weg naar minder stress, een betere focus en meer zelfvertrouwen
  • Hoogsensitief zijn en floreren op je werk: het kan!

Heb jij ook zo'n moeite met solliciteren, omdat je jezelf dan in nauwelijks een half uur tijd moet verkopen? Neem jij de stemming van je collega's gemakkelijk over? Of vind je het lastig om steeds weer te moeten schakelen tussen thuiswerk en de drukte op kantoor?

Hoogsensitief zijn brengt op werkvlak heel wat uitdagingen met zich mee. Maar vergis je niet: als hoogsensitieve medewerker beschik je ook over heel wat troeven. Het is alleen een kwestie van die te ontdekken, ze verder te ontwikkelen en ze goed te leren inzetten.

Deze basisgids geeft je heel wat praktische tips om uitdagingen zoals overprikkeling, faalangst en stress in je werkomgeving aan te pakken, ook in hybride tijden. Daarnaast toont het boek hoe je - als werknemer, leidinggevende én als organisatie - beter kunt inspelen op de vele talenten die hoogsensitiviteit met zich meebrengt, en hoe je die als hefboom kunt gebruiken om tot een hechter en beter presterend team te komen.

'Als we allemaal onze individuele talenten mogen ontplooien en daarin gesteund worden, wordt iedereen daar op lange termijn beter van. Hoogsensitief zijn is niet beter of slechter dan niet-hoogsensitief zijn. Het is anders. En als je openstaat voor dat anders-zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos.'

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Gids voor ouders, leerkrachten en hulpverleners
Prijs:22,99
Prijs:24,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)

E-book ean

iBookstore