Het Kaasboek

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
288
Afmetingen: 
285x225
Verschijningsdatum: 
15/03/2022
EAN: 
9789401479561
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Het Kaasboek

De crème de la crème van de rauwmelkse wereldkazen
  • Kaas van de bovenste plank

Kaas maken is een kunst, kaas proeven een genot. Kaasaffineur Frédéric Van Tricht en kaasmaker Giedo De Snijder gingen samen op zoek naar de beste rauwmelkse kazen. Het resultaat is een selectie duurzame top producten die op traditionele manier en met de hand bereid worden, vol respect voor het ambacht, de grondstoffen en de dieren. Want zo verkrijgen kwaliteitskazen van rauwe melk hun volle smaken, rijk aan diepgang en complexiteit.

Dit boek gaat over de mensen en de verhalen achter twintig internationale rauwmelkse kazen.
Met liefde voor het metier en het product.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
The crème de la crème of raw milk cheese
Prijs:39,99
Prijs:39,99

Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
Binnen 1-2 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar

E-book ean