Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
316
Afmetingen: 
240x175
Verschijningsdatum: 
27/10/2020
EAN: 
9789463561945
Nur-code: 
Foto, film, video en geluid (als hobby)
Uitgever: 
VAN DUUREN MEDIA
Druk: 
1

Het beste van Scott Kelby over digitale fotografie

De geheimen van digitale foto's stap voor stap onthuld

  Scott Kelby is al meer dan vijf jaar op rij de bestverkopende auteur ter wereld van boeken over digitale fotografie. Speciaal voor jou heeft hij de meest actuele, beste, nuttigste en indrukwekkendste 'oh, zo doe je dat'-technieken van zijn baanbrekende serie Scott Kelby over Digitale fotografie geselecteerd.
  Ze zijn bijeen gebracht in deze 'verzameling van grootste hits.'

  Deze reeks boeken is de bestverkopende boekenserie over digitale fotografie aller tijden. De reden daarvoor is dat Scott de gave heeft om ingewikkelde dingen eenvoudig uit te leggen. Hierdoor krijg je technieken volledig onder de knie waarvan je dacht dat je die nooit zou beheersen. Scott vertelt je, op de zelfde manier waarop hij het een vriend zou vertellen, precies op welke knop je moet drukken en welke instellingen je moet gebruiken zodat je de foto's kunt maken waarvan je altijd al gedroomd had. Het soort foto's waarvan je weet dat je ze in je hebt, als je maar de geheimen kende om ze te maken (en dat is nou precies wat je in dit boek leest).

  De boeken uit de serie vonden weerklank bij fotografen over de hele wereld (ze zijn vertaald in zowat elke taal die je maar kunt bedenken), omdat ze niet over de theorieën gaan en niet vol staan met verwarrend jargon en gedetailleerde concepten. Dit boek vertelt je alleen maar wat je precies moet weten.
  Het is een 'laat me zien hoe ik het moet doen'-boek in plaats van een 'vertel me hier alles over'-boek. Wat je nu in je handen houdt is Scotts 'beste van het beste' (samengesteld uit alle vijf de boeken uit de serie), bijgewerkt met de laatste informatie, met één afgerond onderwerp, één enkele techniek en één krijg-het-nu-voor-elkaar-idee per bladzijde.

  Prijs:34,99

  Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)

  Binnen 1-2 werkdagen in huis

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar