Ham

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
208
Afmetingen: 
290x220
Verschijningsdatum: 
11/09/2018
EAN: 
9789401449212
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
1

Ham(en)

Stories and recipes with the best hams of Europe
  • De hamvraag eindelijk beantwoord

Europa heeft de heerlijkste hammen: ontdek ze in recepten en verhalen.

Met extra recepten van Massimo Bottura en Geert Van Hecke

In Ham verdiept auteur Stefaan Daeninck zich in de Europese wereldvermaarde hamcultuur. Op zijn boeiende reis neemt hij de lezer mee van de Spaanse pata negra naar de Franse jambon de Bayonne, en van de Italiaanse Prosciutto di Parma naar de Duitse Schwarzwaldschinken en de Vlaamse Ganda Ham.

Daeninck vertelt het verhaal van varken tot ham, met oog voor de specifeke productie- en rijpingstechnieken en voor de onmiskenbare verschillen in geur, textuur, uitzicht en smaak.
Bovendien maakte hij met elk van de tophammen een reeks van smakelijke gerechten.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Verhalen en recepten met de tophammen van Europa
Prijs:€ 29,99
Prijs:€ 29,99

Beschikbaarheid:

Leverbaar